Summer Well 2016. Festivalul a început pe domeniul Ştirbey din Buftea. Vezi AICI programul

de:
13 aug. 2016
0 Afișari
Summer Well 2016. Festivalul a început pe domeniul Ştirbey din Buftea. Vezi AICI programul

Organizat sub motto-ul „Un festival ca o vacanță”, Summer Well reunește unele dintre cele mai în vogă trupe, într-un spațiu idilic, la 15 kilometri de București.

Hurts este un duo britanic care aparține genului muzical synthpop și este format din vocalistul Theo David Hutchcraft și synthesistul Adam David Anderson. În iulie 2009, formația a fost numită „Trupa Zilei” pe site-ul britanic „The Guardian”. La începutul lui 2010, trupa a difuzat primul single, „Better Than Love”. Albumul lor de debut, „Happiness”, a fost lansat oficial în Marea Britanie în septembrie 2010 și conține un duet cu cântăreața australiancă Kylie Minogue, intitulat „Devotion”. Una dintre cele mai cunoscute piese ale britanicilor este „Wonderful life”.

The Neighbourhood este o formație americană rock. Formată în 2011, trupa este compusă din vocalistul Jesse Rutherford, chitariștii Jeremy Freedman și Zach Abels, basistul Mikey Margott și bateristul Brandon Alexander Fried. Americanii au la activ două albume — „I Love You” și „Wiped Out!” — ultimul conținând piesele: „A Moment of Silence”, „Prey”, „Cry Baby”, „Wiped Out!”, „The Beach”, „Daddy Issues”, „Baby Came Home 2/Valentines” ,”Greetings from Califournia”, „Ferrari”, „Single” și „R. I. P. 2 My Youth”. În 2014, The Neighbourhood a fost nominalizată la Premiul World Music pentru cea mai bună prestație live.

Britanicii de la Crystal Fighters practică genurile muzicale electronic, dance, synthpop, indie și folk. Trupa formată în 2007 are la activ două albume — „Star of Love” și „Cave Rave”.

Americanul Borns va aduce pe scena Summer Well genurile muzicale indie pop și psychedelic pop. Albumul său de debut, „Dopamine”, a fost realizat în 2015. Britanicii de la Sundara Karma vor lansa anul viitor albumul lor de debut, intitulat „Youth is Only Ever Fun in Retrospect”.

În a doua zi de festival, publicul îi va asculta pe cei de la The Chemical Brothers — una dintre cele mai importante trupe dance—, Years & Years, Milky Chance, Blossoms și Haelos.

În fiecare seară, la Summer Well va fi organizat un after party.

Zona principală a festivalului va fi Peluza Centrală, acolo unde va fi amplasată scena principală a festivalului. În jurul lacului vor exista terase, zone de relaxare și de surf.

Pentru publicul festivalului va exista, sâmbătă și duminică, o line specială de transport. Linia de transport Summer Well va pleca în fiecare dintre cele două zile de festival din stația Muzeul Țăranului Român (în apropierea Pieței Victoria), începând cu ora 14,30 și va funcționa până în jurul orei 4,00. Plecarea din Buftea se va face din stația amenajată lângă domeniul Știrbey. Durata unei călătorii este de aproximativ 30 de minute.

Cookies