ȘTIRI

Suie Paparude, R.O.A, DJ Marika @ J’AI-LECTRO 4

„J’AI-LECTRO” revine si in 2012, alaturi de artisti consacrati in Romania pe scena muzicii electronice. La prima editie 2012, care va avea loc vineri, 10 februarie, vor urca pe aceeasi scena cele mai galonate trupe de muzica electronica: Suie Paparude si R.O.A. Alaturi de ei – DJ Marika.

„J’AI-LECTRO” se adreseaza publicului tanar, energic, iubitor de muzica buna.

Ultimul album E Suflet in Aparat (2010), semnat Suie Paparude, e o continuare fireasca a celor precedente, dar cu un feeling mai dark, mai serios. Nu lipseste autoironia, iar hiturile aduc zambetul pe buze si energia in picioare. Basii, care distrug bretele si fac coafuri gratis, se imbina cu piese delicate, pline de emotie si substanta.

Suie Paparude inseamna Michi, Dobrica si Bean.

www.suiepaparude.ro

www.facebook.com/suiepaparude.ro

Se numesc Rise Of Artificial (R.O.A) si au aparut in noiembrie 2010. Membrii fondatori sunt Bogdan Popoiag ( UNU’) si Cezar Tanciulescu ( Junkyard).

Pe 25 mai 2011, cei doi producatori au lansat primul album R.O.A. intitulat ” Artificial” . Un material ce cuprinde si piese anterioare semnate Junkyard, piese extrase de pe albumul “Arpegaut” (Discobar, Police Line si un update la „Natiune de Emsii”) , toate acestea fiind reinterpretate intr-o maniera ROA.

Din mai 2011 un nou membru, pe numele lui Cristin Negriuc, raspunde de elementele electrice ale sunetelor de chitara.

www.roamusic.ro/

www.facebook.com/roamusic

DJ Marikawww.facebook.com/marika.florin

J’AI-LECTRO 4 este oferit publicului de catre Desperados si sustinut de Radio Guerrilla, Music Channel, 220 si 24FUN.

Partener: EGOIST SALON.

Intrare: 20 lei


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button