SUBWAY a deschis un nou restaurant în centrul Capitalei. Sunt anunţate OFERTE la sandvişuri

de:
22 mai 2014
1 Afișari
SUBWAY a deschis un nou restaurant în centrul Capitalei. Sunt anunţate OFERTE la sandvişuri

Locația a fost strategic aleasă pentru a continua extinderea SUBWAY în cele mai importante zone ale orașului, tranzitate de un număr ridicat de persoane. Pe trotuarul din fața restaurantului nou deschis, vizavi de Centrul Comercial Unirea, numărul trecătorilor se ridică la câteva sute de mii zilnic în timpul orelor de vârf.
„Avem o locație care ne avantajează, întrucât restaurantul nostru se află la intersecția mai multor mijloace de transport în comun, precum stația de metrou Unirii 1, tramvaiele din zona Mitropoliei și stațiile de autobuz din fața restaurantului. Suntem încântați să extindem pentru clienții noștri experiența gusturilor delicioase cu un nou punct de atracție SUBWAY în centru. Ne păstrăm astfel promisiunea de a încuraja menținerea unei diete bogate în alimente proaspete. În plus, am dorit să creăm pentru bucureștenii grăbiți un nou loc unde se pot opri pentru a savura un sandviș preparat în fața lor, cu cele mai proaspete ingrediente”, a declarat Maria Ion, deținătoarea restaurantului SUBWAY Unirii.

Marea deschidere de pe 22 mai este celebrată cu o promoție specială: la fiecare salată sau sandviș cumpărat, se oferă un sandviș gratuit. În plus, artiștii sandvișurilor de la SUBWAY folosesc ingrediente speciale, diverse tipuri de pâine proaspătă și sosuri în combinații unice, pentru a oferi câte un sandviș personalizat pentru toți clienții. În acest fel, Subway încurajează toți fanii să intre în restaurant și să guste deliciosul SUB, care oferă energie pentru întreaga zi. În plus, fanii își pot personaliza SUB-ul preferat prin alegerea de ingrediente în milioane de combinații delicioase.

„Continuăm ruta dezvoltării rețelei de restaurante SUBWAY cu o nouă unitate deschisă în Piața Unirii care marchează al 11-lea restaurant deschis în capitală. De asemenea, noul restaurant mărește cercul lanțului din jurul centrului orașului și oferă comunității un nou loc pentru o gustare rapidă și proaspătă”, a declarat Rumen Radev, SUBWAY Development Manager.
SUBWAY înțelege și promovează consumul alimentelor proaspete și oferă toate informațiile nutriționale pentru produsele preparate în restaurant. Cu o largă varietate de combinații și ingrediente, dietele devin mai prietenoase alături de aliați precum avocado și sandvișuri cu grăsimi sub 6 g.

Din 2011, când compania a deschis primul său restaurant în București, SUBWAY a continuat să se extindă, ajungând la 20 restaurante în cele mai importante orașe din întreaga țară precum: Cluj, Timișoara, Iași, Constanța, Ploiești, Pitești, Suceava și Sibiu.

Cookies