Subway deschide al șaselea magazin din Capitală

de:
01 nov. 2012
0 Afișari
Subway deschide al șaselea magazin din Capitală

Lanţul american de restaurante fast food Subway a anunţat o nouă deschidere pe plan local, în capitală, anunță economica.net. Noul restaurant va fi amplasat în galeriile comerciale ale retailerului francez Carrefour, mai precis în Carrefour Orhideea. Acesta va fi primul restaurant din Bucureşti deschis de americani în galeria comercială a unui mare retailer. Până acum, în ceea ce priveşte piaţa din capitală, Subway a preferat locaţiile stradate amplasate în apropierea unor clădiri de birouri (Subway Victoriei) sau chiar spaţii din cadrul unor clădiri de birouri (Upground Business Center de pe str Fabrica de Glucoză ). Singurul mall bucureştean în care au deschis până acum este Sun Plaza.

În schimb, în oraşele de provincie au preferat centrele comerciale mari, cum sunt mall-urile lui Iulian Dascălu, Palas Shopping Mall Iaşi, Iulius Mall Cluj, Iulius Mall Timişoara.

Subway a intrat în aprilie pe piaţa românească, prin franciză, şi vizează lansarea a 40 de restaurante în următorii patru ani.

Înfiinţat în anul 1965, în Connecticut, SUA, Subway deţine în prezent peste 36.000 de restaurante, în 98 de ţări.

Cookies