ARHIVA B365

Subway a deschis, în Bucureşti, cel de-al 21-lea restaurant din România

Începând cu 10 septembrie 2014, Subway și-a extins rețeaua de restaurante cu o nouă locație, în București Mall, acesta fiind cel de-al 11-lea restaurant dintr-un centru comercial şi cel de-al 21-lea de la nivelul întregii ţări.

„În 2014, am aniversat doi ani de la intrarea pe piața din România. Planul nostru de dezvoltare este în progres, întrucât am deschis patru restaurante de la începutul anului, ajungând astfel la 21 de unități la nivel național. Am reușit să demonstrăm, în cele mai importante regiuni ale țării, că Subway este un business de succes. Obiectivul de extindere în partea de sud a Bucureștiului a stat la baza deciziei noastre cu privire la noua locație Subway. Aceasta urmează ruta de dezvoltare a rețelei de restaurante în toate sectoarele Capitalei”, a declarat Rumen Radev, Development Agent Subway pentru regiunea București- Ilfov.

Noul restaurant este deschis în fiecare zi de lucru de luni până vineri, între orele 10:00 și 23.00 și în week-end, între 10.00 și 24.00, potrivit lui Cristi Dumitru, proprietarul restaurantului Subway din București Mall.

Subway a intrat pe piața din România în 2012, când a deschis primul restaurant, în Piaţa Victoriei, și a deschis până în prezent 21 de restaurante, în București, Cluj, Timișoara, Iași, Constanța, Ploiești, Pitești, Sibiu și Suceava. Rețeaua Subway este prezentă în 108 țări și numără 42.630 de restaurante în toată lumea.


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button