Subprefectul Capitalei renunţă la demisie până la clarificarea numirii ca director la Pandurii

de:
30 sept. 2013
0 afișări
Subprefectul Capitalei renunţă la demisie până la clarificarea numirii ca director la Pandurii

Andrei a declarat, luni, corespondentului Mediafax, că, atât timp acţionarii clubului nu reuşesc să aibă un punct de vedere comun, el nu va părăsi postul ocupat la Prefectura Bucureşti, deşi îşi doreşte în continuare să revină la Târgu Jiu.

Subprefectul a spus că, cel mai probabil, o decizie în acest sens va fi luată la sfârşitul săptămânii, după ce va reveni în ţară şi primarul din Târgu Jiu, Florin Cârciumaru, plecat în această perioadă în Franţa.

„Am avut discuţii cu trei din cei patru acţionari de la echipă şi toţi spuneau că nu e nicio problemă. Propunerea a venit din partea dumnealor, iar eu am acceptat-o. Am două săptămâni la dispoziţie să iau eu o decizie. Sper ca ei să ajungă la un punct de vedere comun şi să mi-l comunice şi mie”, a mai spus subprefectul Liviu Andrei.

La rândul său, Laurenţiu Ciurel, managerul privat al Complexului Energetic Oltenia, principalul finanţator de la Pandurii, a declarat, luni, într-o conferinţă de presă, că în organigrama clubului Pandurii nu există funcţia de director general, aşa cum susţine preşedintele Consiliului de Administraţie, Marin Condescu.

„În organigramă sunt o sumedenie de directori, dar funcţia asta nu există. Nu există nicio funcţie de director general. Am o relaţie bună cu domnul Andrei, ne cunoaştem de mult timp, dar cred că era mai bun un antrenor de şah decât unul de lupte în funcţia aceasta”, a declarat Ciurel, făcând aluzie la faptul că Liviu Andrei este şi antrenor de lupte.

Laurenţiu Ciurel a mai spus că nu a fost surprins de aducerea lui Andrei în funcţia de conducere la Pandurii, aşa cum nu l-a surprins nici anunţul lui Florin Cârciumaru referitor la retragerea din AGA.

Subprefectul de Bucureşti Liviu Andrei este profesor universitar de educaţie fizică şi sport, având cursuri la Universitatea „Vasile Goldiş” din Arad. Acesta a condus Liceul cu program sportiv din Târgu Jiu şi a fost şi şef al Inspectoratului Şcolar Gorj, ulterior devenind subprefect şi prefect al judeţului.

De asemenea, Liviu Andrei a fost prim-vicepreşedinte al PDL Gorj, iar în 2008 a candidat pentru un post de senator, având susţinerea sindicatelor miniere conduse de Marin Condescu, el pierzând alegerile.

Andrei a fost menţinut în funcţia de prefect al judeţului şi de Guvernul condus de Victor Ponta, în august anul trecut el devenind subprefect de Bucureşti.

Cookies