”Suboamenii”

01 apr. 2021
714 Afișari
''Suboamenii''
5 filme de văzut când nu mai suportați să auziți de situația din țară

''Scuipătorii de semințe, asistații social, ciumații roții, cocalarii, colorații, maimuțele, analfabeții, ultrașii, covidioții, fără dinți în gură.'’ Așa le-ați spus. Politicienii au postat meme-uri cu ei, lumea i-a batjocorit pe Facebook, pentru că, din înălțimea apartamentului nostru fără căldură și apă caldă, noi suntem vast superiori și vast intelectuali.

Ei, ‘scuipătorii de semințe, asistații social, ciumații roții, cocalarii, colorații, maimuțele, analfabeții, ultrașii, covidioții, fără dinți în gură’, nu știu ce e cu mintea lor. Noi trebuie să hotărâm cum să își trăiască viața. Să postăm că ne e milă de ei – săracii! – pentru că trebuie să le arătăm calea cea bună.

Conform Social Media, dacă îți place să mergi la păcănele, dorințele tale nu mai contează în societate.

Dar cel mai important, să minimalizăm furia unui grup mult mai mare și mult mai eterogen decât trei băieți isterici.

Să spui că toți cei care protestează sunt ca ăia care au urlat ‘asasinii!!’ în fața spitalelor și ca ăia care au troznit un geam la Zara (sau ce era ăla în Piața Unirii) este ca și cum ai spune că toți medicii sunt ca personalul medical care a legat oameni de pat la Sibiu.

Nu e logic.

Nu fake sens.

Pupy.

Nota B365.ro Probabil v-am mai spus, nu știm cum de-a fost viața noastră până să o întâlnim pe Oana. Fiindcă și când ar fi de supărare nu dă cu supărare. Fiindcă scrie. Fiindcă scrie cum scrie. Poftiți:

 

Cookies