SMART CITY

SUBIECTE LIMBA ROMÂNĂ EVALUARE NAȚIONALĂ 2016, clasa a IV-a. TESTE EVALUARE, potrivit EDU.RO

EVALUARE NAȚIONALĂ 2016, clasa a IV-a, LIMBA ROMÂNĂ: Luni, elevii de clasa a IV-a au susţinut proba la limba română, marţi o vor susţine pe cea de la matematică, iar joi, elevii din cadrul minorităţilor naţionale vor susţine proba la limba maternă. Fiecare test durează câte 60 de minute.

VEZI AICI SUBIECTELE DE LUNI, 30 MAI, DE LA EVALUARE NAȚIONALĂ 2016,  LIMBA ROMÂNĂ, clasa a IV-a:

TEST 1 LIMBA ROMÂNĂ – EVALUARE NAŢIONALĂ 2016, CLASA A IV-A – 30 MAI 2016

TEST 2 LIMBA ROMÂNĂ – EVALUARE NAŢIONALĂ 2016, CLASA A IV-A – 30 MAI 2016

EVALUARE NAȚIONALĂ 2016.  Evaluările Naţionale de la clasele a II-a, a IV-a şi a VI-a continuă în săptămâna 30 mai – 3 iunie cu probele pentru elevii de clasa a IV-a, după ce testările naţionale au debutat săptămâne trecută cu probele pentru elevii de clasa a VI-a.

Pe 6 iunie va veni şi rândul elevilor de clasa a II-a, care vor susţine proba de scris în limba română. Pe 7 iunie vor susţine proba de citit în limba română, iar pe 8 iunie proba de matematică, potrivit calendarului publicat de Ministerul Educaţiei.

Notele de la aceste evaluări nu se trec în catalog, ci se folosesc pentru realizarea unui portofoliu de lucru pentru fiecare copil în parte, care arată nivelul de cunoştinţe. De asemenea, rezultatele sunt centralizate la nivelul Ministerului Educaţiei pentru a realiza un raport naţional, pe care ministerul îl publică de doi ani, în fiecare toamnă.

Astfel, decidenţii îşi pot da seama care este situaţia la nivel de sistem şi unde sunt problemele, înainte ca elevii să ajungă la Evaluarea Naţională de la sfârşitul clasei a VIII-a, cea care le decide parcursul educaţional.

 MODELE de SUBIECTE LIMBA ROMÂNĂ EVALUARE NAŢIONALĂ 2016 CLASA A IV-A

MODELE DE SUBIECTE LIMBA ROMÂNĂ EVALUARE NAŢIONALĂ 2016 CLASA A IV-A.

SUBIECTELE de la LIMBĂ ROMÂNĂ – LA EVALUAREA NAŢIONALĂ 2015

SUBIECTELE de la LIMBĂ ROMÂNĂ – LA EVALUAREA NAŢIONALĂ 2015Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button