SUBIECTE LA ANATOMIE – BACALAUREAT 2013: SUBIECTE ŞI BAREM DE CORECTARE examen ANATOMIE la BAC 2013

de:
05 iul. 2013
35 Afișari
SUBIECTE LA ANATOMIE - BACALAUREAT 2013: SUBIECTE ŞI BAREM DE CORECTARE examen ANATOMIE la BAC 2013

BAC 2013: Vineri, 5 iulie, absolvenţii de liceu susţin proba scrisă la alegere a profilului. B365.ro vă prezintă subiectele la proba de ANATOMIE ŞI FIZIOLOGIE UMANĂ LA BAC 2013. Subiectele şi baremul vor fi publicate şi pe site-ul Ministerului Educației edu.ro.

La BIOLOGIE, absolvenţii care au ales să dea examen din ANATOMIE ŞI FIZIOLOGIE UMANĂ trebui să demonstreze că stăpânesc noţiunile învăţate în clasele XI-a şi a XII-a.

Proba de ANATOMIE ŞI FIZIOLOGIE UMANĂ este susţinută de elevii de la filiera teoretică – profilul real, dar şi de elevii de la filiera tehnologică – profilurile: tehnic, resurse naturale si protecţia mediului; filiera vocaţională – profilul militar.

VEZI AICI BAREMUL LA ANATOMIE ŞI FIZIOLOGIE UMANĂ

Cea mai mare parte dintre elevii care susţin examenul de maturitate – 67.753 de candidaţi – dau vineri proba scrisă la BIOLOGIE, potrivit datelor Ministerului Educaţiei Naţionale (MEN). Ei pot alege, în funcţie de profil, din Biologie de clasa a IX-a şi a X-a- Biologie vegetală şi animală sau Anatomie şi fiziologie umană, genetică şi ecologie umană. 

Subiectele pentru Biologie Vegetală, predată în clasele clasa a IX-a şi a X-a, pot fi văzute aici.

Click pe poză pentru a mări subiectele la ANATOMIE ŞI FIZIOLOGIE UMANĂ

Click pe poză pentru a mări subiectele la ANATOMIE ŞI FIZIOLOGIE UMANĂ

Click pe poză pentru a mări subiectele la ANATOMIE ŞI FIZIOLOGIE UMANĂ 

Elevii trebuie să ia minimum nota cinci pentru a promova examenul de BAC 2013, în timp ce media generală trebuie să fie de minumum şase.

Sursa:  gandul.info

Cookies