ȘTIRI

SUBIECTE LA INFORMATICĂ; BAREM INFORMATICĂ BAC 2013 – BACALAUREAT 2013

BAREM INFORMATICĂ BAC 2013: B365.ro va publica, imediat ce vor fi disponibile subiectele și baremul de corectare la proba de INFORMATICĂ a Bacalaureatului 2013. 

BAREM DE CORECTARE LA INFORMATICA, BAC 2013: Vineri, 5 iulie, absolventii de liceu au sustinut proba de bacalaureat la alegere, in functie de profil.

BAREM INFORMATICĂ, Limbajul C/C++, pentru filiera teoretică, profilul real, specializările: matematică-informatică şi matematică-informatică intensiv informatică şi pentru filiera vocaţională, profilul militar, specializarea matematică-informatică

BAREM INFORMATICĂ, Limbajul C/C++, filiera teoretică, profilul real, specializarea ştiinţe ale naturii

BAREM INFORMATICĂ, Limbajul Pascal, pentru filiera teoretică, profilul real, specializările: matematică-informatică şi matematică-informatică intensiv informatică şi pentru filiera vocaţională, profilul militar, specializarea matematică-informatică

BAREM INFORMATICĂ, Limbajul Pascal, filiera teoretică, profilul real, specializarea ştiinţe ale naturii

CLICK PE POZĂ PENTRU A MĂRI SUBIECTELE LA INFORMATICĂ BAC 2013

Proba are loc astăzi, 5 iulie 2013. 

VARIANTE DE SUBIECT ȘI BAREM DE CORECTARE OFERIT DE EDU.RO, AICI.

Prima sesiune a examenului de BACALAUREAT 2013 la disciplina INFORMATICĂ se va susţine în data de 4 iulie 2013. Iar pentru participanţii la examen în a doua sesiune, proba la istorie va fi pe 30 august 2013.

Elevii vor avea de rezolvat trei subiecte, fiecare dintre ele notate cu 30 de puncte. Toate subiectele sunt obligatorii, iar din oficiu se acordă 10 puncte. Timpul de lucru efectiv este de 3 ore. 


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button