SUBIECTE BAC 2014. Ministrul Educaţiei: SUBIECTELE LA BACALAUREAT 2014, de acelaşi tip ca în 2013

de:
17 iun. 2014
0 Afișari
SUBIECTE BAC 2014. Ministrul Educaţiei: SUBIECTELE LA BACALAUREAT 2014, de acelaşi tip ca în 2013

SUBIECTE BAC 2014:  

„Am avut ani in care examenele, fie de evaluare nationala, fie de bacalaureat, au fost concepute ca si cum ar fi olimpiade nationale”, a sustinut ministrul Educatiei, citat de Agerpres. Oficialul a afirmat apoi ca „subiectele de anul trecut au fost corect calibrate, anul acesta vom avea subiecte de acelasi tip”.

SUBIECTE BAC 2014: 

Remus Pricopie, ministrul Educatiei Nationale, a declarat la Palatul Parlamentului, dupa ce a participat la sedinta grupului PSD din Senat, ca „am avut ani in care examenele, fie de evaluare nationala, fie de bacalaureat, au fost concepute ca si cum ar fi olimpiade nationale. Un profesor invata din primul an de facultate ca evaluarea se face la nivelul clasei, si nu in functie de cei mai buni cinci elevi din clasa. Asta se intampla. Subiectele de anul trecut au fost corect calibrate, anul acesta vom avea subiecte de acelasi tip, nu cred ca vor fi mai usoare, nu cred ca vor fi mai grele”, relateaza Hotnews.ro.

SUBIECTE BAC 2014: 

Ministrul a afirmat ca le-a cerut inspectorilor scolari sa interzica orice practica de colectare de bani ca „protocol”. „Am cerut inspectorilor sa verifice respectarea legalitatii, sa interzica orice practica de colectare de bani, indiferent de motiv. Nu exista subiectul ‘protocol’. Organizarea acestor examene se poate face din fondurile alocate de la bugetul statului”, a continuat Pricopie.

Cookies