ȘTIRI

Subcarpati: Culese din Cartier @Street Delivery

Subcarpati si Street Delivery te invita la lansarea compilatiei “Culese din cartier”, in cadrul Street Delivery (strada Arthur Verona din Bucuresti), eveniment la care sunt invitati sa cante “ 3 Parale” si ansamblul condus de Florin Vasilica, fiul lui Liviu Vasilica.

Albumul “Culese din cartier”, realizat cu sprijinul Street Delivery, se va gasi la standul “Subcarpati” si poate fi procurat gratuit. In cadrul aceluiasi eveniment, vor fi invitati si mesteri populari, ce isi vor expune lucrarile/produsele pe toata perioada Street Delivery.

“Culese din Cartier” este primul volum al sirului de compilatii care scoate la suprafata folclorul romanesc, intr-o lumina moderna. Folclor, cules din casele si cartierele romanilor, pe care 15 producatori de renume din muzica romaneasca, precum Matze, Silent Strike, Undoo, Injektah, Dribbler etc., l-au conectat la ritmurile lumii actuale.

„Pentru ca exista scena, exista fani, exista underground si mainstream, vrem sa folosim aceasta punte pentru a promova in randul tinerilor, mai ales, partea frumoasa din muzica noastra veche. Plus o interpretare de calitate a folclorului ce aduce in atentie partea frumoasa a acestui popor”, spune Bean de la Subcarpati, initiatorul acestui proiect.

Anul acesta, Street Delivery are loc n perioada 10-12 iunie : “Inchidem strada pentru masini si o deschidem pentru oameni”.


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button