Studiourile Ferentari își deschid porțile. Asociația Zi de Bine vrea să fie alături de copii și „să-i aplaudăm într-o zi, când vor urca pe scenele festivalurilor de teatru la care merită să ajungă”

06 mart. 2021
105 Afișari
Studiourile Ferentari își deschid porțile. Asociația Zi de Bine vrea să fie alături de copii și „să-i aplaudăm într-o zi, când vor urca pe scenele festivalurilor de teatru la care merită să ajungă”

Studiourile Ferentari își deschid porțile. În cadrul proiectului, peste 30 de copii din trupa Playhood vor putea să îşi exerseze abilităţile artistice într-un studio dotat cu echipamentele necesare pentru poveştile pe care le au de spus.

Asociația Zi de Bine vrea să fie alături de copii și „să-i aplaudăm într-o zi, când vor urca pe scenele festivalurilor de teatru la care merită să ajungă”

Proiectul este dedicat copiilor din cartierul Ferentari, una dintre cele mai defavorizate zone din Capitală.

„Fiecare clipă pe care aceşti copii o petrec în studio, la repetiţii şi filmări, e o clipă mai mult petrecută departe de stradă şi pericolele ei. Fiecare clipă în care se joacă şi învaţă într-un mediu prietenos şi încurajator înseamnă o şansă în plus de a ţine capul sus şi de a face un pas spre o viaţă mai bună. Noi ne-am propus să fim alături de ei acum, la începuturi, şi, de ce nu, să-i aplaudăm într-o zi, când vor urca pe scenele festivalurilor de teatru la care merită să ajungă”, au declarat Melania Medeleanu şi Luciana Zaharia, fondatoarele Asociaţiei Zi de Bine.

Ambasadorul Israelului, David Saranga și-a arătat susținerea vis a vis de acest proiect.

Studiourile Ferentari își deschid porțile

„După o lungă călătorie de 7 ani, iată că proiectul mult visat începe să se contureze. În decursul acestei perioade am învăţat adevărate lecţii de viaţă şi totodată, am văzut cu ochii noştri schimbarea pe care a adus-o Playhood pentru copii din cartierul Ferentari. Este o imensă bucurie pentru mine să văd cum munca lor este apreciată şi recunoscută de artişti de top şi de mass media şi că unii dintre copii chiar au început să primească roluri plătite în diferite producţii. Cu alte cuvinte, abia aştept să ţin prima oră de curs direct din Studiourile Ferentari”, a declarat Ionuţ Oprea, actor şi co-fondator, Asociaţia Ferentari.

Scopul Asociaţiei Zi de Bine este acela de a crea comunităţi, de a sprijini mii de oameni aflaţi în situaţii vulnerabile şi de a crea notorietate în jurul unor cauze ignorate.

Sursă foto: Facebok/ Asociatia ZI de BINE

Cookies