Studioul lui Connect-R, pus sub sechestru

de:
21 dec. 2013
1 Afișari
 Studioul lui Connect-R, pus sub sechestru

In 2011, Connect-R, pe numele sau real Stefan Mihalache, a infiintat firma Rappin On Media, care detine studioul de inregistrari cu acelasi nume. La suprafata, lucrurile merg bine, cantaretul avand, anul trecut, o cifra de afaceri de aproape 900.000 de lei si un profit de 735.000 de lei. Lucrurile s-au complicat pe fondul unui proces extrem de complicat pe care familia lui il are cu proprietarii imobilului in care aceasta locuieste cu chirie, scrie wowbiz.ro.

Familia lui Connect-R refuza sa paraseasca apartamentul respectiv, aflandu-se in plin proces de evacuare pe care l-au initat proprietarii. Pana cand lucrurile se vor rezolva in justitie, asupra tuturor bunurilor mobile ale lui Connect-R a fost instituit un sechestru asigurator, pentru suma de 30.000 de lei.

Conform site-ului antitepari.ro, in luna mai a anului trecut, executorul judecatoresc Dorina Gont a solicitat inscrierea in registrul comertului a unui sechestru asigurator asupra partilor sociale detinute de Connect-R la Rappin On Media SRL. Acelasi site mentioneaza o alta problema pe care cantaretul o are la firma. Se pare ca acesta a uitat sa achite in prima parte a acestui an suma de 24.546 lei, restante de plata catre Fisc, consemnate la data de 30 iunie. Din aceasta suma, 24.112 lei o reprezinta TVA-ul datorat.

Cookies