Studioul cinematografic București: se filmează în oraș, sunt restricții de trafic. Trei străzi sunt vizate, anunță Brigada Rutieră

20 feb. 2023
434 Afișari
Studioul cinematografic București: se filmează în oraș, sunt restricții de trafic. Trei străzi sunt vizate, anunță Brigada Rutieră
Studioul cinematografic București: se filmează în oraș, sunt restricții de trafic. Trei străzi sunt vizate, anunță Brigada Rutieră. Imagine simbol: Freepik

Brigada Rutieră anunță noi restricții temporare de trafic în București. Polițiștii rutieri vor supraveghea mai multe secvențe, realizate pe 3 străzi ale Capitalei. Traficul rutier va fi restricționat în zilele de 20, 21 și 27 februarie.

Noi restricții temporare de trafic în București

Brigada Rutieră îi anunță pe șoferi că, luni, 20 februarie, marți, 21 februarie și luni, 27 februarie, în vederea realizării unor filmări ale unor secvențe din cadrul unui film artistic, se va restricționa traficul rutier din București.

Sunt vizate 3 străzi, după cum urmează:

  • Luni, la data de 20 februarie 2023, în intervalul orar 12:30 – 17:00, pe Strada C.A. Rosetti, zona Galeriei Galateca;
  • Marți, la data de 21 februarie 2023, în intervalul orar 12:00 – 22:00, pe Strada Negustori nr.10;
  • Luni, la data de 27 februarie 2023, în intervalul orar *07:00 – 22:00*, pe breteaua de pe Bulevardul Aviatorilor nr. 19.

Filmările se vor desfășura cu întreruperea cu intermitențe de 5 minute la un interval de 20 de minute a traficului rutier și vor fi supravegheate de polițiștii rutieri.

Sfaturi pentru pietoni și șoferi

„Pietonilor le recomandăm să respecte semnalele și indicațiile polițiştilor rutieri, să circule doar pe trotuare, traversarea străzii să o facă doar prin locurile special amenajate și la culoarea verde a semaforului electric, după ce s-au asigurat temeinic, iar conducătorii de vehicule le-au înțeles intenţia de a traversa”, transmite Brigada Rutieră București.

De asemenea, Brigada Rutieră București îi sfătuiește pe șoferi:

  • să circule cu prudență,
  • să păstreze o distanță suficient de mare față de celelalte mașini pentru a putea frâna în condiții de siguranță,
  • să nu oprească și/sau să staționeze decât în locurile special amenajate,
  • să respecte semnalele și indicațiile polițiștilor rutieri.

Amintim că, în weekendul ce tocmai a trecut (18 februarie), în Capitală au fost alte restricții temporare de trafic tot pentru realizarea unor filmări. Au fost vizate două străzi și o parcare.

Te-ar mai putea interesa și:

Cookies