SMART CITY

StudentObike 2015 se încheie: 24.000 de studenți au folosit bicicletele gratuite

50 de biciclete au fost puse gratuit la dispozitia studentilor din Bucuresti, din trei centre universitare: Politehnica-Rectorat, Politehnica-Regie si Complex Agronomie – Herastrau, dar si in alte patru centre din tara: Iasi, Cluj, Ploiesti si, incepand din acest an, in Timisoara. Studentii au putut folosi bicicletele, atat in campusul universitar, cat si in afara acestuia, de luni pana vineri, pe baza legitimatiei valabile de student si a unui act de identitate.

„Odata cu sfarsitul sesiunii, studentii intra in vacanta, la fel si bicicletele studentObike. Bucuria noastra creste de la un an la altul, proportional cu numarul studentilor care aleg bicicleta in drumurile lor de la cursuri, la biblioteca sau spre locuri de relaxare din campusuri sau din oras. Speram sa foloseasca bicicleta si in timpul vacantei si sa grija de sanatatea lor, dar si de mediul inconjurator. Le multumim celor peste 24.000 de utilizatori si ii asteptam plini de energie incepand cu luna septembrie”, a declarat Raluca Fiser, presedinte Asociatia Green Revolution.

In lunile martie – iunie 2015, centrele studenObike au inregistrat 24.461 de mii de utilizatori. Astfel, in centrele din Bucuresti, localizate in Complex Agronomie – Herastrau, Politehnica-Rectorat si Politehnica-Regie, peste 12.000 de studenti au inchiriat bicicletele studentObike. Studentii ieseni au mers la centrul de inchiriere de la Facultatea de Constructii in numar de peste 4.000 si peste 2.500 de studenti din Cluj au inchiriat bicicletele galbene de la centrul de inchiriere din Complexul Hasdeu. Studentii din Timisoara au inchiriat si ei bicicletele galbene de la centrul aflat in Campusul Universitatii de Vest, totalizand peste 4.000 de inchirieri, iar peste 1.000 de studenti din Ploiesti – Facultatea Petrol si Gaze s-au plimbat cu bicicletele in primele luni ale sezonului 2015.


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button