Studenții Universității Politehnica din București vor putea susține testele oficiale de limbă engleză gratuit. Perioada de examinare este aprilie-iunie

09 feb. 2023
1378 Afișari
Studenții Universității Politehnica din București vor putea susține testele oficiale de limbă engleză gratuit. Perioada de examinare este aprilie-iunie
Studenții Universității Politehnica din București vor putea susține testele oficiale de limbă engleză gratuit. Perioada de examinare este aprilie-iunie. Sursa foto: Facebook - Universitatea POLITEHNICA din București

Universitatea Politehnică din București (UPB) va oferi studenților o testare oficială de limba engleză, în parteneriat cu British Council. Studenții vor beneficia de această testare începând cu acest an universitar.

Studenții UPB vor beneficia de testări gratuite la limba engleză

Începând cu acest an, UPB, în parteneriat cu British Council, lansează un program prin care studenții vor putea susține o testare oficială a cunoștințelor în limba engleză. Universitatea Politehnică, unitate de învățământ cu cel mai mare profil tehnic la nivel național, va fi prima universitate din țară care le va dispune propriilor studenți acest serviciu de testare în mod gratuit.

Testele care sunt prevăzute de acest program sunt English Score și Aptis, anunță conducerea UPB printr-un comunicat de presă. Acestea le vor aduce studenților numeroase beneficii, având în vedere gratuitatea lor, precum:

  • șanse semnificativ crescute la angajare,
  • oportunitatea studenților de a urma programe de studii în afara țării,
  • evaluarea rapidă și exactă a cunoștințelor individuale.

Rectorul Universităţii Politehnica din Bucureşti, Mihnea Costoiu, declară că testările se vor plia pe nevoile studenților:

British Council reprezintă garanţia furnizării de examene de înaltă calitate şi împreună vom livra o experienţă pozitivă prin teste flexibile şi modulare care se pot efectua pe telefon sau computer.

Testările se vor plia pe nevoile studenţilor şi vor fi susţinute în conformitate cu standarde stricte de examinare.

Certificatele de competențe ce vor fi oferite studenților prin parteneriatul cu British Council sunt recunoscute în peste 85 de țări și 80 de companii internaționale, conform Agerpres.

Perioada în care se vor susține testările gratuite pentru studenți

Studenții vor susține aceste testări spre finalul anului universitar, astfel că testul English Score va putea fi susținut în lunile aprilie-iunie printr-o aplicație ce va putea fi accesată pe telefonul mobil. Studenţii care sunt în ciclul de licenţă din anul IV vor primi pe mail-ul Universității un cod personalizat pentru a se loga.

Testul Aptis se va desfășura în perioada aprilie-iunie, studenţii din anul II la programele de master vor fi informaţi în prealabil cu privire la data şi locul exact al testării.

Te-ar mai putea interesa și: 

Cookies