Studenții pot cumpăra online abonamente de transport pe liniile STB și metropolitane București-Ilfov. Aplicația YouthTB – TUTORIAL

29 sept. 2022
1064 afișări
Studenții pot cumpăra online abonamente de transport pe liniile STB și metropolitane București-Ilfov. Aplicația YouthTB - TUTORIAL

Aplicația YouthTB, activă deja pentru elevi, este disponibilă de astăzi și pentru studenți, cu câteva zile înainte de începerea anului universitar din 3 octombrie.

“Noul an universitar începe fără deplasări la centrele de vânzare ale STB SA, fără stat la cozi și fără birocrație.”, anunță Adrian Criț, directorul general STB.

Achiziționarea abonamentului de transport se face direct din aplicație, întrucât asigură acces în baza de date a Ministerului Educației.

Platforma YouthTB permite obținerea abonamentelor metropolitane din zona București – Ilfov valabile pe perioada anului școlar/universitar, pe toate liniile de transport public de suprafață, indiferent de operatorul de transport, conform legislației în vigoare.

Aplicația poate fi descărcată din:
App Store – https://apps.apple.com/ro/app/youth-tb/id1642922884?l=ro
Google Play – https://play.google.com/store/apps/details?id=ro.stbsa.ticketing

Studenții de la învățământul cu frecvență (IF) beneficiază de reducere de 50% la achiziționarea abonamentelor metropolitane cu valabilitate de 1 lună, 6 luni sau 12 luni.

Abonament redus 50% (studenți/donatori) – 1 lună 40 lei

Abonament redus 50% (studenți) – 6 luni 200 lei

Abonament redus 50% (studenți) – 12 luni 350 lei

Elevii au la dispoziție platforma începând de la 5 septembrie, când a început anul școlar, și pot descărca online abonamentul de transport.

Alte informații:

 

Cookies