Studenţii la ASE Bucureşti vor face practică la o primărie de sector

de:
10 oct. 2013
4 Afișari
Studenţii la ASE Bucureşti vor face practică la o primărie de sector

În urma semnării acestui protocol, Primăria Sectorului 3 va colabora cu Academia de Studii Economice București în vederea organizării unor manifestări educaţionale și științifice (simpozioane, congrese științifice). Totodată, Primăria Sectorului 3 va permite practica studenților în departamentele administrației locale și are disponibilitatea de a promova proiecte comune.

„Este un moment important în care semnăm protocolul de colaborare între Primăria Sectorului 3 și Academia de Studii Economice. Colaborarea cu mediul academic este importantă pentru că avem multe oportunități pe care le putem valorifica împreună mai ales în ceea ce privește atragerea de fonduri europene. O altă zonă în care putem colabora foarte bine este cea de practică a studenților de la administrație publică în Primăria Sectorului 3. Pentru noi este o ocazie de a selecta oameni de calitate care să lucreze în primărie”, a declarat primarul Sectorului 3, Robert Sorin Negoiță.

„Suntem onorați să semnăm acest protocol și apreciez această inițiativă de a încheia parteneriate cu universitățile din București. Primăria Sectorului 3 reprezintă pentru Academia de Studii Economice un adevărat laborator unde studenții vor realiza o simbioză între componenta teoretică și cea practică, ținând cont că administrația publică este un domeniul complex, multidisciplinar”, a declarat prof. univ. dr. Pavel Năstase, rectorul Academiei de Studii Economice București.

Academia de Studii Economice București va acorda asistență didactică pentru proiectul Şcoala Vocațională, prin identificarea de aptitudini/talente pentru elevii din învățământul preuniversitar din sector și îndrumarea acestora către anumite facultăți. De asemenea, va sprijini cadrele didactice din Sectorul 3 în vederea dezvoltării de proiecte educaționale și culturale și realizarea de activități extracurriculare (economie, tehnici de marketing, contabilitate).

Acest parteneriat se va derula timp de patru ani, începând de astăzi, 10 octombrie, până la data de 10 octombrie 2017.

Cookies