SMART CITY

CSI Bucureşti: Studenţi la Politehnică devin experţi în criminalistică

Facultatea de Electronică, Telecomunicaţii şi Tehnologia Informaţiei din cadrul Universităţii Politehnice Bucureşti este dispusă să plătească aproape 30.000 de euro pentru servicii de consultanţă, învăţământ şi formare profesională în expertiza criminalistică imagine şi video. Masteranzii cărora li se va adresa acest curs vor învăţa despre falsificarea imaginilor, expertiza video în mediul judiciar, detectarea falsurilor în imagini, recunoaşterea plăcii numerelor de înmatriculare şi a numerelor de înmatriculare, sisteme integrate de securitate sau despre supravegherea video disimulată.

70 de studenţi la master vor participa la acest curs, pe parcursul a doi ani. Astfel, în primul semestru din anul universitar 2011-2012 cursul va fi predat unei serii de 20 de studenţi, iar în semestrul I din anul 2012-2013 alte două serii, cu un număr total de 50 de studenţi, vor participa la acest curs.

Contractul pentru acest curs este finanţat din fonduri europene prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane.


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button