ARHIVA B365

STS va realiza o reţea securizată de comunicaţii pentru Loteria Română

„Având în vedere faptul că actualul sistem este depăşit din punct de vedere tehnologic, devine o necesitate modernizarea reţelei de comunicaţii actuale, iar o soluţie de rezolvare stabilǎ şi viabilǎ este încredinţarea acestui obiectiv Serviciului de Telecomunicaţii Speciale”, se arată într-un comunicat al Ministerului Finanţelor remis Mediafax.

Realizarea reţelei va permite asigurarea unui grad înalt de disponibilitate şi securitate în schimbul de informaţii între locaţiile în care îşi desfăşoară activitatea Loteria şi unităţile care funcţionează în subordinea sa, potrivit legii, cu costuri predictibile şi cât mai scăzute.

„Modalităţile în care STS va asigura implementarea şi managementul serviciilor de comunicaţii securizate vor fi stabilite de comun acord de CNLR şi STS”, se mai spune în comunicat.

Sumele necesare realizării reţelei securizate vor fi suportate din bugetul Loteriei.

STS organizează şi coordonează activităţile în domeniul telecomunicaţiilor speciale pentru autorităţile publice din România şi alţi utilizatori prevăzuţi de lege. Instituţia are structură militară şi face parte din sistemul naţional de apărare.

Loteria Română îşi desfăşoară activitatea prin intermediul unei reţele naţionale care cuprinde sediul central, 41 de centre de profi şi aproximativ 2.000 de agenţii proprii şi mandatare.


Recomandarile noastre


Parteneri

Știri – Gândul

Știri – CanCan.ro

Back to top button