Structura de rezistenţă de la Pasajul Pipera este terminată VEZI CUM VA ARĂTA PASAJUL

de:
07 sept. 2011
1 afișări
Structura de rezistenţă de la Pasajul Pipera este terminată VEZI CUM VA ARĂTA PASAJUL

Dacă structura de rezistenţă a obiectivului “Supralărgire Șoseaua Pipera (Floreasca-CF Bucuresti-Constanta)+ Pasaj denivelat” este finalizată în proporţie de 100%, se mai lucrează încă la reamenajarea la nivelul solului, a trotuarelor, bordurilor şi reţelei de iluminat. Canalizarea este  şi ea finalizată. Având în vedere stadiul lucrărilor, Oprescu a anunţat că Pasajul ar putea fi dat în folosinţă şi înainte de finalul anului.

’’Asa cum puteti vedea, lucrarile sunt in grafic si am reusit sa depasim fazele care ingreunau constructia pasajului astfel incat, cel mai tarziu pana la sfarsitul anului, bucurestenii sa poata circula pe pasaj. Mai ramane acum sa turnam covorul asfaltic, sa finalizam arterele locale la nivelul solului, sa refacem trotuarele si peroanele pentru mijloacele de transport in comun dar si sa finalizam segmentul curpins intre pasajul suprateran CF – Bucuresti Constanta si pasajul Barbu Vacarescu –Calea Floreasca. Incercam sa-l dam bucurestenilor cat mai repede pentru care este in avantajul nostru, al tuturor’’, a aratat Primarul General.

Proiectul vizează lărgirea la şase benzi a şoselei Pipera (faţă de două câte sunt în prezent), între Calea Floreasca şi calea ferată Bucureşti – Constanţa şi constructia unui pasaj prin care să se realizeze supratraversarea bulevardului Barbu Văcărescu şi a Căii Floreasca.

Cookies