ȘTIRI

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Capitalei, suspendat temporar din funcţie

„Eu am dispus deja la IGPR să se facă o anchetă pe cele două situaţii. (…) A fost o busculadă, una singură a fost cu un părinte şi nu e în regulă că s-a întâmplat (…) Cu purtătorul de cuvânt, la fel. El e tânăr, a avut o bâlbă cu privire la tribunal. E limpede că a fost o greşeală.”, a spus RaduStroe, la Realitatea TV, conform Mediafax.

UPDATE: Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Capitalei, inspector principal Alexandru Nicuale, nu îşi va mai exercita atribuţiile pe perioada anchetei IGPR, fiind desemnată o altă persoană să asigure interfaţa cu mass-media, au declarat pentru MEDIAFAX surse din Poliţie.

Ministrul a făcut referire la altercaţiile dintre poliţiştii care au mers, vineri, pentru a-i duce la audieri pe elevii de la Liceul „Dimitrie Bolintineanu” care au susţinut bacalaureatul, după ultima probă a examenului, şi părinţii care îşi aşteptau copiii în faţa şcolii, precum şi la declaraţiile făcute cu această ocazie de purtătorul de cuvânt al Poliţiei Capitalei, Alexandru Niculae.

Poliţiştii au mers, vineri, la Liceul „Dimitrie Bolintineanu”, cu autocare, pentru ca 100 de elevi să fie duşi la audieri, după susţinerea ultimei probe a bacalaureatului. În faţa intrării în curtea Liceului „Bolintineanu” erau zeci de părinţi care îşi aşteptau copiii. Unii dintre părinţi, nemulţumiţi că poliţiştii au venit la liceu pentru a-i lua pe elevi cu atocarul şi a-i duce la audieri, i-au huiduit şi au reclamat că aceştia fac un abuz. Totodată, la intrarea autocarului în curtea liceului au existat şi altercaţii între părinţi şi poliţişti.

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Capitalei, Alexandru Niculae, declara că poliţiştii au mers la liceu pentru a pune în executare peste o sută de mandate de aducere emise pe numele unor elevi care au susţinut examenul de bacalaureat la această şcoală. 


Recomandarile noastre


Parteneri

Știri – Gândul

Știri – CanCan.ro

Back to top button