Street Delivery 2015, ediția 10: 10 proiecte, finanțate prin concurs cu 10.000 de euro

de:
20 mai 2015
0 Afișari
Street Delivery 2015, ediția 10: 10 proiecte, finanțate prin concurs cu 10.000 de euro

Street Delivery 2015.  Propunerile trebuie să respecte următoarea temă:

SDX: AMPRENTA DE CARBON

Ca indivizi, acțiunile noastre par să nu conteze, picături de apă într-un ocean mult mai vast decât poate să cuprindă mintea noastră.

Street Delivery 2015.  Fiecare dintre noi – 7 miliarde de oameni – alegem zilnic soarta vieții pe Pământ prin acțiuni dintre cele mai banale: când uităm lumina aprinsă, când mai cerem o pungă de plastic, când luăm mașina în loc să mergem cu bicicleta, când aruncăm gunoiul aiurea, când tăiem un brad pentru a ne bucura de el câteva zile, când facem profit din crime ecologice.

Avem nevoie de spații publice în care să ne adunăm pentru a confrunta greșeala pe care umanitatea e pe cale s-o săvârșească. În stradă ne putem număra, ne putem cunoaște, ne putem da seama că nu suntem doar o
mână de prieteni care visează să schimbe lumea.

Capacitatea umanității de , amplificată exponențial de tehnologie, a depășit cu mult capacitatea umanității de

Proiectele pot fi înscrise în următoarele categorii:
1. Artă
2. Arhitectură & Urbanism
3. Carte
4. Dezbateri
5. Junior (activități pentru copii)
6. Muzică
7. Societate civilă
8. Sport
9. Teatru & Performance
10. Transport alternativ

Perioada de înscriere se încheie pe 31 mai 2015. Proiectele trebuie să respecte tema, să ofere posibile soluții de durată, să-i implice activ pe vizitatori în transformarea orașului și să nu conțină componente comerciale. Câștigătorii vor fi anunțați până pe 4 iunie.

Street Delivery 2015. Cei care doresc să participe la târg vor avea la dispoziție o zonă specială în afara Street Delivery, la Have Another Street, eveniment colateral care livrează încă o stradă în centrul Bucureștiului. Pentru a aplica: haveanotherstreet@streetdelivery.ro. Comercianții acceptați vor fi anunțați până pe 4 iunie.

Cookies