Street Delivery 2011, la final FOTOGALERIE

de:
12 iun. 2011
0 Afișari
Street Delivery 2011, la final FOTOGALERIE

Și în 2011 Street Delivery a militat pentru un oras care sa ofere bucurie locuitorilor sai, susţin organizatorii, pentru un oraş în care pietonilor le este acordata aceeasi importanta ca si celorlalti participanti la trafic. „Ne intereseaza orasul, felul in care functioneaza el si felul in care reactioneaza la interventia oamenilor. Dar ne intereseaza, in egala masura, ca oamenii sa se simta plini de viata si binedispusi in interactiunea lor cu orasul”, arata organizatorii.

Demarat de Ordinul Arhitecţilor din România şi de Fundaţia Cărtureşti în 2006, Street Delivery îşi propune în fiecare an să transforme strada Arthur Verona într-un traseu cultural-pietonal ce leagă Grădina Icoanei de Grădina Cişmigiu, după cum este prevăzut în Planul Urbanistic Zonal „Trasee culturale: Str. Arthur Verona – Str. Icoanei”, care a fost validat având la bază un regulament de urbanism.

Street Delivery este un exerciţiu alternativ de locuire a spaţiului public, o platformă de promovare pentru iniţiative civice, sociale, culturale, artistice, definitorii pentru un Bucureşti european.

Cookies