ȘTIRI

Străzile secundare, parcările și stațiile RATB nu au fost deszăpezite încă în București

Conform Hotnews.ro, pe majoritatea strazilor secundare din Bucuresti nu s-a intrat nici macar o data cu plugul, iar statiile RATB nu au fost curatate, oamenii coborand din autobuz direct pe strada.

Si parcarile publice din centrul Capitalei sunt inzapezite, in ciuda eforturilor Administratiei Strazilor, precizeaza sursa citata. Si, desi RATB-ul functioneaza bine, sunt si soferi care au ales sa foloseasca masina personala si fiindca nu au unde parca, blocheaza pe prima banda de circulatie si ingreuneaza deplasarea autobuzelor si troleibuzelor.

„Duminica au fost trimisi in teren 104 angajati de la Directia de parcari de la Administratia Strazilor si au deszapezit urmatoarele zone: bd. Expozitiei, Pavilonul H, Piata Victoriei, Cina, Schitu Magureanu, Anghel Saligny, Calea Victoriei. Si luni, 124 de angajati au fost trimisi in teren pentru deszapezire. In prezent, parcarile de pe bd Expozitiei sunt deszapezite 100%, cele de la Pavilionul H, Piata Victoriei, Cina si Anghel Saligny – 40%, iar parcarile de pe Calea Victoriei – 30%. Reamintim ca in fisa postului a angajatului de la parcari nu intra si actiunea de deszapezire”, au declarat pentru Hotnews.ro reprezentantii Administratiei Strazilor Bucuresti.


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button