Străzile pietonale din Centrul Istoric al Capitalei, transformate în parcare pentru maşini

de:
29 nov. 2012
0 Afișari
Străzile pietonale din Centrul Istoric al Capitalei, transformate în parcare pentru maşini

Astfel, strazile Eugen Carada si Smardan (de la str. Doamnei pana la intersectia cu Lipscani) au devenit adevarate parcari pentru masinile institutiilor din zona, desi la intrare exista stalpisori retractabili (bolarzi ), dar care nu sunt ridicati inca. Masini parcate se regasesc si pe celelalte strazi, precum Lipscani sau Stavropoleos.

Potrivit Politiei Locale, institutiile de stat detin autorizatie de parcare in zona, cum este cazul institutiei Avocatul Poporului, insa de cele mai multe ori numarul de masini parcate e mai mare decat cel al autorizatiilor.

Purtatorul de cuvant al Politiei Locale Bucuresti, Razvan Popa, a explicat pentru HotNews.ro ca anumite institutii din zona, pe baza unei liste cu numere de inmatriculare, au permis de acces cu masinile institutiei. In plus, la acestea se adauga si cazurile de exceptie stabilite de Politia Locala.

„Unii incearca sa dea bani agentilor pentru a intra. Sunt refuzati si ameninta: „Ba, da stii cine sunt eu?”, „Ba, te dezbrac! De maine nu ai sa mai fii politist”. Detalii pe hotnews.ro

Cookies