Străzile Capitalei, spălate cu detergent de pin

de:
04 sept. 2012
0 Afișari
Străzile Capitalei, spălate cu detergent de pin

Romprest, compania care se ocupă de salubrizarea Sectorului 1, anunţă că, zilnic, arterele principale din această zonă administrativă sunt spălate zilnic cu apă şi detergenţi ecologici, iar străzile secundare trec prin acelaşi proces de curăţare, minim o dată pe săptămână.

„Am spălat străzile cu detergent de pin şi în anii trecuţi, dar în special în vara asta pentru că a fost un sezon mai deosebit”, a declarat Sorin Velicu, directorul operaţional al Romprest.

De la începutul anului şi până acum, compania a folosit, în Bucureşti, peste 100.000 de tone de apă şi 2.000 de tone de detergenţi ecologici cu aromă de pin. Folosind apă din puţuri proprii de mare adâncime, Romprest este singura companie de profil care spală străzile din Capitală cu apă de la circa 80 de metri adâncime, potrivit lui Sorin Velicu, directorul operaţional al operatorului de salubritate din Sectorul 1.

În lunile de vară, se intensifică activităţile de salubrizare a străzilor.

La nivelul Capitalei, prin Facility Management, Romprest asigură salubritatea pe căile publice, pe o suprafaţă totală de 550.000 mp.

Cookies