Străzi și bulevarde inundate în București, unde a plouat toată noaptea și unde încă valabil cod galben de ploaie

21 nov. 2022
294 Afișari
Străzi și bulevarde inundate în București, unde a plouat toată noaptea și unde încă valabil cod galben de ploaie
Străzi și bulevarde inundate în București | Sursa fotio: screenshot A3-CNN

În București, mai multe străzi și bulevarde sunt inundate din cauza ploii  care cade încă de ieri. Aseară și peste noapte, ploaia a fost mai abundentă – de altfel, e în vigoare o avertizare ANM cod galben de ploi și, ca de obicei când plouă mai mult, străzi, șosele și bulevarde din oraș se inundă.

Sistemul de canalizare al Capitalei este deseori depășit atunci când plouă mai mult și constant, iar străzile se umplu de apă și transformă traficul rutier din București într-o aventură și mai mare decât de obicei.

Cod Galben de ploaie în București în vigoare până la ora 10:00

ANM a emis o avertizare valabilă Cod Galben de ploi abundente valabilă încă de ieri și în vigoare până azi la ora 10:00, în București – și în mai multe județe din sud. 

În intervalul menționat va ploua însemnat cantitativ în Oltenia, în cea mai mare parte a Munteniei, precum și în zonele montane aferente, până la altitudini de 1700 m. Ploile vor avea și caracter de aversă, iar cantitățile de apă vor depăși 25…35 l/mp și pe arii restrânse 50 l/mp.

Notă: Temporar va ploua și în restul regiunilor, pe arii restrânse se vor acumula cantități de apă de 15…20 l/mp, iar în Dobrogea și Bărăgan vor fi averse, descărcări electrice și intensificări ale vântului, ce pot lua aspect de vijelie.

Străzi și bulevarde inundate în Bucurerești, unde a plouat toată noaptea și unde încă valabil cod galben de ploaie
Străzi și bulevarde inundate în București, unde a plouat toată noaptea și unde încă valabil cod galben de ploaie | sursa foto: ANM

Știre în curs de actualizare

 

Cookies