”Străzi deschise” se reia în cartierul Rahova, din Sectorul 5, după succesul uimitor din weekend. Un nou program anunțat: ”Am văzut că v-ați simțit bine”

10 oct. 2022
8795 Afișari
”Străzi deschise” se reia în cartierul Rahova, din Sectorul 5, după succesul uimitor din weekend. Un nou program anunțat: ”Am văzut că v-ați simțit bine”

Se reeditează succesul din weekend-ul 8-9 octombrie, din cartierul Rahova.

Primăria Sectorului 5, prin Centrul Cultural și de Tineret „Ștefan Iordache”, anunță încă un weekend de ”Străzi deschise” în cartierul Rahova, pe strada Bârcă, acolo unde zona a devenit pietonală.

”Am văzut că v-ați simțit foarte bine, aşa că ne revedem weekend-ul viitor. Rămâneți cu noi pentru a afla ce pregătim în programul 15-16 octombrie. Să ne revedem cu bine!”, scriu reprezentanții Centrului cultural din Sectorul 5.

Oficialii Primăriei Sectorului 5 au postat și o înregistrare video în care redau atmosfera din stradă.

Penultima ediție din 2022 a proiectului „Străzi deschise, București” s-a desfășurat, în premieră, în cartierul Rahova, în weekend-ul trecut 8-9 octombrie. Nicușor Dan a postat o serie de imagini și a spus că prima zi cu Strada Bârcă pietonală, a fost un „real succes”.

Strada Bârcă, între Calea Rahovei și Strada Dumbrava Nouă, din Sectorul 5 al Capitalei a devenit pietonală în acest weekend (8 și 9 octombrie). Atât cei mici, cât și cei mari au participat la spectacolele și activitățile organizate de Primăria Capitalei prin Direcția Cultură, Învățământ, Turism, Proedus, cu sprijinul Primăriei Sectorului 5 și Centrul Cultural și de Tineret „Ștefan Iordache”.

Programul de duminică, 9 octombrie a arătat în felul următor: activități sportive, zone de joacă și mișcare (PROEDUS), momente artistice cu Circul Metropolitan București, spectacole de percuție și ritm (Școala de Artă București), demonstrații de la Teatrul Masca, momente de teatru (Teatrul de Animaţie Ţăndărică) și multe alte momente.

Traficul rutier a fost restricționat pe Strada Bârcă, între Calea Rahovei și Strada Dumbrava Nouă, începând de vineri, 7 octombrie 2022, ora 23:00 și s-a reluat luni, 10 octombrie 2022, începând cu ora 04:00, anunță ARCUB.

Îți recomandăm și:

Cookies