„Străzi Deschise” fără program artistic, anulat în acest weekend din cauza caniculei. Calea Victoriei și Strada Secuilor din Sectorul 4 rămân, totuși, pietonale

10 iul. 2024
1782 afișări
„Străzi Deschise” fără program artistic, anulat în acest weekend din cauza caniculei. Calea Victoriei și Strada Secuilor din Sectorul 4 rămân, totuși, pietonale
„Străzi Deschise” fără program artistic, anulat în acest weekend din cauza caniculei. Calea Victoriei și Strada Secuilor din Sectorul 4 rămân, totuși, pietonale | Sursa foto: Străzi deschise - București - Facebook

Programul artistic din acest weekend din cadrul proiectului „Străzi Deschise, București – Promenadă Urbană” se anulează din cauza prognozei meteo pentru zilele de 13 și 14 iulie. Cu toate acestea, Calea Victoriei și Strada Secuilor din Sectorul 4 rămân pietonale.

Programul artistic de la „Străzi Deschise” se anulează din cauza caniculei

Vom avea parte de un weekend de foc în București, cu temperaturi maxime de 40 de grade Celsius. Cei care și-au plănuit să participe la activitățile de pe Calea Victoriei, ce au loc în cadrul proiectului „Străzi Deschise, București – Promenadă Urbană”, trebuie să știe că programul artistic a fost anulat tocmai din această cauză, potrivit unui comunicat transmis de Primăria Municipiului București.

Având în vedere prognoza meteo pentru zilele de 13 si 14 iulie care anunță caniculă în București, programul artistic din cadrul proiectului „Străzi Deschise – București, promenadă urbană” de pe Calea Victoriei pentru acest weekend se anulează.

Calea Victoriei și Strada Secuilor din Sectorul 4 rămân, cu toate acestea, pietonale, deci restricțiile de circulație de pe aceste artere rămân valabile. Doar activitățile nu vor mai avea loc.

Totodată, PMB mai spune că deschise vor rămâne și expozițiile organizate la interior de către Muzeul Municipiului București și Școala de Artă.

Cum va fi vremea în perioada 12-14 iulie

Administrația Națională de Meterologie a emis prognoza meteo ce este valabilă în acest sfârșit de săptămână. Temperaturile vor fi foarte ridicate, ajungând la o maximă de 40 de grade Celsius.

Vineri, 12 iulie, ANM anunță că maxima termică va fi de 40 de grade Celsius, iar minima va fi de 23 de grade. Cerul va fi variabil, iar vântul va bate cu 16 km/h.

Sâmbătă, 13 iulie, temperatura maximă va fi tot de 40 de grade, iar minima va fi de 22 de grade. Cerul va fi mai mult senin. Vântul va sufla cu o viteză de 13 km/h.

Duminică, 14 iulie, va fi la fel de cald, maxima termică fiind de 40 de grade Celsius. Minima termică va fi de 23 de grade, iar vântul va bate cu 11 km/h. Cerul va fi variabil.

Te-ar mai putea interesa și:

Cookies