„Străzi deschise” bifează încă un sector din București. În weekend, bucureștenii sunt așteptați cu spectacole și food truck-uri în S6. Bonus: Restricții de circulație

06 iul. 2023
7314 afișări
„Străzi deschise” bifează încă un sector din București. În weekend, bucureștenii sunt așteptați cu spectacole și food truck-uri în S6. Bonus: Restricții de circulație
„Străzi deschise” bifează încă un sector din București. În weekend, bucureștenii sunt așteptați cu spectacole și food truck-uri în S6. Bonus: Restricții de circulație. Sursa foto: Facebook/ Primăria Sectorului 6

Weekendul acesta va avea loc evenimentul „Străzi deschise – București Promenadă Urbană”, pentru prima dată în Sectorul 6 al Capitalei. PS6 a pregătit mai multe surprize pentru bucureșteni.

Traficul auto va fi oprit de sâmbătă până duminică

Primăria Sectorului 6 a anunțat pe pagina de Facebook că, în weekendul 8 – 9 iulie, se va desfășura evenimentul „Străzi deschise – București Promenadă Urbană”. Astfel, traficul auto va fi oprit de sâmbătă până duminică între Valea Ialomiței și Valea Argeșului.

Oprim traficul auto de sâmbătă până duminică, între Valea Ialomiței și Valea Argeșului, pentru două zile, cu noxe mai puține și muuultă distracție și voie bună.” a transmis PS6

Printre surprizele pregătite de PS6 se numără: artiști stradali, food truck-uri și jocuri pentru cei mici. Astfel, bucureștenii pot petrece timp cu cei dragi și, în același timp, se pot bucura și de spectacolele pregătite.

PS6 va anunța în curând programul complet al evenimentului.

Artiști stradali, jocuri pentru cei mici, food truck-uri vor ocupa carosabilul. Împreună cu noi toți!
Va fi o nouă ocazie să petrecem timp liber de calitate, acasă, în 6.
Revenim cu programul complet!” a anunțat PS6 pe Facebook
„Străzi deschise” anul trecut în S6
„Străzi deschise” anul trecut în S6. Sursa foto: Primăria Sectorului 6

În ce sectoare a avut loc evenimentul „Străzi deschise” până acum

Până acum, „Străzi deschise” s-a desfășurat în patru sectoare din Capitală, anume: Sectorul 1, 2, 4 și 5.
Zeci de mii de bucureșteni au participat la fiecare eveniment în parte și au luat la pas străzile Bucureștiului, bucurându-se de spectacole, mâncare și concerte.

Sectorul 1

În weekendul 1 – 2 iulie, „Străzi deschise” s-a desfășurat pe Calea Victoriei și în cartierul Aviației. Participanții s-au putut bucura de reprezentații susținute de artiști din toată Europa, din cadrul Festivalului Internațional de Teatru de Stradă din Oraș, B-FIT in the Street.
La prima ediție „Străzi deschise” de anul acesta, organizată pe Calea Victoriei, au participat peste 30.000 de bucureșteni.
Prima ediție „Străzi deschise” de anul acesta
Prima ediție „Străzi deschise” de anul acesta. Sursa foto: B365

Sectorul 2

În weekendurile 10 – 11 iunie, 17 – 18 iunie, „Străzi deschise” s-a desfășurat pe Aleea Circului din Sectorul 2 al Capitalei.

În primul weekend, bucureștenii au avut parte de concerte, spectacole de teatru, de dans, expoziții și chiar și un show cu cai. În următorul weekend, participanții au fost așteptați cu teatru pentru copii, teatru de păpuși și spectacole-lectură, ateliere creative, numere de magie și circ și dans contemporan, concerte de muzică populară, muzică de promenadă și pop.

Sectorul 4

În weekendul 24 – 25 iunie, pe Strada Cuza Vodă din Sectorul 4, a avut loc „Străzi deschise”. Bucureștenii s-au bucurat de expoziții de pictură, artă decorativă, design vestimentar, decoraţiuni interioare şi fotografie.

Sectorul 5

În ultimul weekend din luna iulie, „Străzi deschise” a avut loc în Cartierul 13 Septembrie din Sectorul 5, unde participanții au avut parte de spectacole, ateliere, activități sportive și multe altele.

De asemenea, în minivacanța de Rusalii, evenimentul s-a desfășurat și în Cartierul Rahova, unde au participat peste 90.000 de oameni.

Evenimentul „Străzi deschise”
Evenimentul „Străzi deschise”. Sursa foto: Facebook/ Nicușor Dan

Te-ar putea interesa și:

Cookies