Straniu incident într-o ambulanță. Când șoferul a oprit mașina, să ajute ambulanțierul care încerca să liniștească pacientul, omul s-a smucit, a lovit și a sărit în Dâmbovița

03 iul. 2024
585 afișări
Straniu incident într-o ambulanță. Când șoferul a oprit mașina, să ajute ambulanțierul care încerca să liniștească pacientul, omul s-a smucit, a lovit și a sărit în Dâmbovița
Straniu incident într-o ambulanță. Când șoferul a oprit mașina, să ajute ambulanțierul care încerca să liniștească pacientul, omul s-a smucit, a lovit și a sărit în Dâmbovița | Sursă foto: Inquam Photos/Cornel Putan

Marți seară, un bărbat ce era transportat de la un spital la altul, cu ambulanța, s-a aruncat în râul Dâmbovița din București, după ce a lovit ambulanțerul. Respectivul a fost imobilizat rapid de către polițiști.

Straniu incident în București: un pacient a lovit ambulanțerul și apoi s-a aruncat în Dâmbovița

Incidentul a avut loc în noaptea de 2 iulie 2024. În jurul orei 20:40, agenți de la Secția 14 au fost direcționați de dispeceratul Poliției Capitalei pe Splaiul Independenței, zona Asmita Gardens.

Mai precis, în timp ce era transportat cu ambulanța de la Spitalul Elias la Spitalul Clinic de Psihiatrie „Profesor Doctor Alexandru Obregia”, un bărbat de 33 de ani a devenit necooperant.

În acest context, cel care se aflat la volanul ambulanței a oprit vehiculul și a venit în ajutorul colegului său. În momentul respectiv, bărbatul l-ar fi lovit în piept pe ambulanțier, iar mai apoi ar fi sărit din ambulanță.

După ce a ieșit din vehicul, acesta s-a aruncat în râul Dâmbovița, conform informațiilor transmise de A3 CNN.

Polițiștii l-au imobilizat rapid

Pentru a oferi ajutorul lor au intervenit 1 polițist din cadrul Secției 14 și doi agenți de la Secția de Poliție 11. Oamenii legi au intrat în apă după bărbatul de 33 de ani, pe care l-au imobilizat și l-au scos din râul Dâmbovița.

Imediat, un polițist din cadrul Secției 14, împreună cu alți doi polițiști din cadrul Secției 11 Poliție, sosiți în sprijin, au intrat în apă și l-au imobilizat pe bărbat, a transmis DGPMB.

După ce a fost adus la mal, bărbatul a fost dus în siguranță către destinație, adică Spitalul Clinic de Psihiatrie „Profesor Doctor Alexandru Obregia” din București.

În această cauză a fost întocmit și un dosar penal, din oficiu. Astfel că, bărbatul de 33 de ani este cercetat acum pentru săvârșirea infracțiunii de:

  • lovire sau alte violențe

Cercetările în această cauză sunt continuate sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 4.

Te-ar mai putea interesa și:

Cookies