ARHIVA B365

Strângere de semnături pentru REVOCAREA lui Tăriceanu de la şefia Senatului

„E unul dintre obiectivele noastre să creăm o majoritate la Senat şi să schimbăm conducerea Senatului, normal că am început să strângem semnături pentru proiectul de hotărâre în cadrul grupului de senatori ai PNL, urmând ca după aceea să ne adresăm şi altor senatori, sperând să facem o majoritate care să voteze pentru acest proiect de hotărâre”, a spus prim-vicepreşedintele PNL, Teodor Atanasiu, citat de Mediafax.

El a menţionat că până în prezent au semnat şi o serie de parlamentari neafiliaţi care au fost prezenţi la şedinţa de plen de miercuri, evitând să precizeze dacă până acum între semnatari se numără Mircea Geoană.

Prim-vicepreşedintele PNL a susţinut că revocarea preşedintelui Senatului ar putea avea loc săptămâna viitoare.

Atanasiu a menţionat că doreşte ca numărul de semnături strânse pentru revocarea lui Tăriceanu să depăşească jumătate plus unu din numărul total al senatorilor.

El a afirmat că între motivele invocate pentru înlocuirea lui Tăriceanu se numără faptul că în urmă cu o săptămână preşedintele Senatului ar fi încuviinţat încălcarea Regulamentului prin nealocarea unei poziţii de membru în Biroul Permanent al acestei Camere din partea PNL, conform algoritmului politic.

Pe de alt ă parte, liderul deputaţilor PNL, Ludovic Orban, a declarat, miercuri, că PNL are negocieri la nivelul Camerei Deputaţilor cu grupuri parlamentare şi deputaţi pentru formarea unei majorităţi pentru a-l schimba pe Valeriu Zgonea din funcţia de preşedinte al Camerei.


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button