LA MINE-N CARTIER

Strângere de fonduri, cu sprijinul Primăriei Sectorului 6, pentru profesoara Alexandra Sfîrlogea

Primarul Sectorului 6, Rareş Mănescu, lansează un apel către toţi cetăţenii Sectorului 6 care doresc şi pot fi alături de doamna Alexandra Sfîrlogea în dificila luptă pe care o duce în aceste momente cu o boală cumplită.

Cazul doamnei Sfîrlogea, consilier şcolar la Colegiul Naţional „Grigore Moisil” din Sectorul 6 a fost mediatizat la sfârşitul lunii ianuarie, atunci când boala cu care luptase încă de anul trecut a recidivat. Elevii pe care i-a educat de-a lungul multor ani i-au fost alături şi s-au mobilizat în organizarea unei campanii de strângere de fonduri pentru operaţia la care trebuia să fie supusă în Austria. Prietenii, printre care şi artişti cunoscuţi sau persoane publice, au contribuit şi ei.

Intervenţia chirurgicală a avut loc pe 11 februarie 2015. A fost istovitoare, a durat nu mai puţin de 14 ore şi a fost efectuată de o echipă complexă de medici cu specializări diverse (oncologie, ortopedie, ginecologie). Deşi cumplita boală şi-a luat tributul, Alexandra a ales viaţa şi se află acum în recuperare postoperatorie. Costurile recuperării se ridică la 30.000 de euro.

Conducerea Primăriei Sectorului 6 a decis să se implice în campania de strângere de fonduri pentru doamna Alexandra Sfîrlogea. Pe site-ul instituţiei, www.primarie6.ro, oricine este interesat se poate informa în legătură cu acest caz şi poate contribui depunând o sumă cât de mică în conturile afişate la rubrica Ajutor!

Împreună putem lupta alături de doamna Sfîrlogea pentru a o ajuta să revină la viaţa pe care a avut-o şi pentru a continua să fie alături de elevii săi de la Colegiul „Grigore Moisil”!

SFÎRLOGEA MARIA ALEXANDRA

LEI: RO11 BRMA 0999 1000 6825 4434

EUR: RO11 BRMA 0999 1000 6825 4628

USD: RO11 BRMA 0999 1000 6825 5016


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button