ARHIVA B365

Ștranduri din Bucureşti, deschise şi noaptea VEZI PREŢURILE

Tarifele de acces la Ștrandul Giuleşti sunt de 10 lei pentru adulţi, 3 lei pentru copii şi pensionari, iar pentru copiii sub 14 ani însoţi de părinţi accesul în ştrand este gratuit. De asemenea, cele aproximativ 60 de şezlonguri pot fi închiriate cu 10 lei /zi, informează ALPAB (Administraţia Lacuri, Parcuri şi Agrement Bucureşti).

Preţul biletelor în ştrandul Dâmboviţa este de 10 lei de luni până vineri şi 15 lei sâmbătă şi duminică. Pentru copiii sub 7 ani însoţiţi de părinţi, accesul în ştrand este gratuit pe toată perioada sezonului de agrement.

Ștrandurile sunt situate în Calea Giuleşti, numărul 240 şi în Șoseaua Virtuţii, lângă Piaţa Crângaşi.

Program prelungit şi la băile publice

Potrivit ALPAB, în perioada caniculei, băile publice Griviţa şi Giuleşti vor avea program prelungit până la ora 20.00, iar tarifele de acces sunt de 10 lei pentru adulţi şi 3 lei pentru copii şi pensionari.

Instituţia a anunţat că a prelungit şi programul de funcţionare al fântânilor, astfel că acestea vor fi deschise de la ora 08:00 la 24:00. Numărul total al fântânilor funcţionabile aflate în administrarea ALPAB este de aproximativ 50 şi se găsesc în locaţiile: Unirii, Tineretului, Mioriţa, Herăstrau, Gara de Nord, Arhitectură Dunarea, Sărindar-CCA, Senat, Academia Militară, Costache Negri, Izvorul Rece, Vitan, Rucăr, Lacul Circului, Lacul Cismigiu, Carol, Sfinţii Voievozi şi Teatrul Odeon.


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button