BAZAR

Ce ştranduri s-au deschis deja în Bucureşti

ŞTRANDURI DESCHISE BUCUREŞTI – 1 IUNIE 2016:

Ştrandul Tineretului

Ştrandul este deschis între orele 8.00-19.00. În zilele lucrătoare, intrarea este 25 de lei, iar, în weekend, 40 de lei.

Ştrandul Berceni, care a devenit SUMMER PARK 

Ştrandul de pe strada Izvor Oltului nr. 9 s-a deschis pe 22 mai. În timpul săptămânii, intrarea costă 15 lei, iar în weekend-20 de lei. Copiii plătesc 5 lei, indiferent de ziua săptămânii în care vin, piscina fiind deschisă zilnic, între orele 8-22.

Ştrandul Moghioroş  (Magic Summer Waves)

Şi ştrandul din Drumul Taberei s-a deschis pe 1 iunie. De luni până vineri, intrarea costă 25 de lei, iar sâmbătă şi duminică- 35 de lei. După orele 16, intrarea este 15 lei. Totodată, copiii sub 7 ani pot intra gratuit.

Ştrandul Cara –se deschide pe 4 iunie

Ştrandul din Titan se va deschide în weekend, pe 4 iunie. Reprezentanţii ştrandului spun că voiau să deschidă de pe 1, însă au fost împiedicaţi de „factorii birocratici”.

„Ne cerem scuze pentru întârziere, dar factorii birocratici din instituţiile statului ne-au împiedicat să deschidem în data de 1 iunie. Mulţumim pentru înţelegere.”, se precizează în anunţul publicat pe site.

Intrarea costă 20 de lei, ştrandul fiind deschis între orele 8.00 -18.00. Copiii care au sub 1,2 metri pot intra gratuit.

Ştrandul Dâmboviţa (Crângaşi Aqua Parc)- se deschide pe 4 iunie

Şi ştrandul din Şoseaua Virtuţii  se deschide sâmbătă şi va fi disponibil în intervalul 08.00 – 20.00. Tarifele sunt următoarele: 30 de lei în timpul saptamanii şi 50 de lei în weekend. Copiii sub 7 ani au acces gratuit, iar pentru studenţi este valabil un tarif unic de 30 lei.Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button