Stralucire si intensitate intr-o noua stagiune de Premier League

de:
12 aug. 2016
0 Afișari
Stralucire si intensitate intr-o noua stagiune de Premier League

Plus ca s-a bifat si cel mai scump transfer din istoria fotbalului, francezul Paul Pogba venind de la Juventus la United pe 105 milioane de euro. “Manchester United a investit enorm pentru a-si recapata gloria din era “Sir Alex Ferguson”. I-a adus pe “Old Trafford” pe strategul Mourinho, pe banca tehnica, pe golgheterul pur-sange Ibrahimovic, si pe Pogba, considerat unul dintre cei mai buni mijlocasi din lume. Toate aceste mutari arata ca Man United forteaza titlul in acest sezon, pentru a opri seceta din ultimii patru ani”, crede Ilie Dumitrescu, ambasadorul de brand al casei de pariuri sportive online Unibet. 4,50 este cota daca “diavolii rosii” isi vor trece in vitrina cel de-al 21 titlu de campioni.

 

Mou vs Pep

Chiar si in urma aducerii a doua superstaruri, United nu este vazuta de specialisti ca principala favorita la titlu. “Cetatenii au in sfarsit un antrenor castigator de campionate, Pep Guardiola, si au cheltuit 115 milioane de lire sterline pe jucatori de top, precum Leroy Sane, de la Schalke 04, brazilianul Gabriel Jesus, considerat noul Neymar, adus de la Palmeiras, pe Gundogan, de la Borussia Dortmund, si pe Nolito, de la Celta Vigo”, e de parere Ilie Dumitrescu. Rivala Manchester City este privita de bookmakeri pregatita sa-si aconteze cel de-al treilea titlu din era Premier League, la o cota de 3,50.

Un nou “rege” pe “Teatrul viselor”

Adus cu surle si trambite, Zlatan Ibrahimovic pare sa se fi adaptat deja la United si este pregatit sa faca un sezon magnific la noua sa echipa. “Suedezul a marcat deja de doua ori de la sosirea sa in Anglia. O data in amicalul cu Galatasaray si o data decisiv in meciul cu Leicester, primul oficial al sezonului, cand a adus echipei sale Supercupa Angliei”, releva Ilie Dumitrescu. La o cota de 8,50 la Unibet, putem paria ca fostul golgheter din Ligue 1 va reusi aeeasi performanta si-n Premier League.

Arsenal, prima din Londra?

Sunt sase echipe din capitala Angliei in Premier League – Arsenal, Chelsea, Tottenham, West Ham, Crystal Palace si Watford. “Ce vor face echipele din Londra? Arsenal si Tottenham raman in lupta pentru podium, asa cum au facut-o si anul trecut. Dar si Chelsea va avea un cuvant greu de spus”, e convins Ilie Dumitrescu. 2,70 este cota pentru ca Arsenal sa termine prima dintre aceste sase formatii, in ciuda unor transferuri scumpe facute de Chelsea, Batshuayi si Kante.

Vedem un “derby” cu goluri?

Etapa inaugurala programeaza si primul meci tare al sezonului – Arsenal – Liverpool. “Ambele echipe au marcat in cinci din ultimele sase intalniri directe”, informeaza Ilie Dumitrescu. Un astfel de pariu este recompesanta cu o cota de 1,85 la Unibet.

Cookies