Strada Precupeții Vechi a intrat în reabilitare, anunță PS2. Echipele de muncitori au turnat deja beton și au montat pavele

18 apr. 2024
1343 afișări
Strada Precupeții Vechi a intrat în reabilitare, anunță PS2. Echipele de muncitori au turnat deja beton și au montat pavele
Strada Precupeții Vechi a intrat în reabilitare, anunță PS2. Echipele de muncitori au turnat deja beton și au montat pavele | Sursă foto: Captură PS2/ Facebook

Primăria Sectorului 2 a anunțat că strada Precupeții Vechi se află la acest moment într-un proces de modernizare și reabilitare. În 2024, administrația publică va investi circa 200 de milioane de lei pentru reabilitarea străzilor.

Se fac lucrări pe strada Precupeții Vechi din S2

Bucureștenii care locuiesc în Sectorul 2 al Capitalei sunt anunțați că Administrația Domeniului Public a început efectuarea unor lucrări de modernizare și de reabilitare a străzii Precupeții Vechi. Conform informațiilor oferite de PS2 zilele acestea echipele din subordine:

  • Au decopertat trotuarele,
  • Au turnat beton,
  • Au montat pavele,
  • Au montat noi borduri.

Primăria nu a anunțat cu exactitate când vor fi finalizate aceste lucrări. Radu Mihaiu a declarat:

Felul în care arată străzile și trotuarele pe care mergi spune totul despre un oraș. Anul acesta investim aproximativ 200 de milioane de lei în străzi. Facem pași înainte până ajungem acolo unde ne este locul: un oraș modern, european.

Pe lângă acest șantier, Administrația Domeniului Public mai lucrează pe alte 15 străzi din Sectorul 2. De asemenea, sunt efectuate și lucrări de întreținere a spațiilor verzi și de sistematizare rutieră.

Strada Chiristigiilor este aproape gata

Lucrările de modernizare ce sunt efectuate pe Strada Chiristigiilor, aflată pe lângă Piața Obor, sunt aproape finalizate, după cum a transmis miercuri PS2. Până în prezent, echipele de muncitor au refăcut atât trotuarele, cât ți partea carosabilă.

În prezent, se lucrează la amenajarea zonei de promenadă. Mai precis, muncitorii se ocupă de realizarea jardinierelor și a trotuarului.

În ceea ce privește jardinierele, administrația publică a anunțat că acestea se construiesc din cofraje în care se toarnă beton.

Pe perioada desfășurării acestor lucrări, circulația auto se desfășoară pe un singur sens de mers, mai exact dinspre Ziduri Moși spre Șoseaua Mihai Bravu.

Cookies