ARHIVA B365

Cum arată strada care NU a fost asfaltată niciodată, în Sectorul 6 din Bucureşti. FOTOGALERIE

Strada Mărgelelor din Sectorul 6 al Capitalei poate fi considerată, de departe, cea mai urâtă din Capitală în condiţiile în care ea nu a fost asfaltată niciodată, fiind şi acum, la peste 25 de ani de la Revoluţie, doar un drum de pământ pe care se circulă aproape imposibil atât ca pieton, cât şi ca şofer. 

Practic, locuitorii din zonă sunt nevoiţi să „înoate” în noroi, fie că afară plouă sau nu, în condiţiile în care infiltraţiile de apă se menţin cu regularitate aici. 

Mai mult decât atât, strada Mărgelelor nu dispune nici de trotuar, astfel că pietonii sunt obligaţi să facă slalom printre maşinile care trec prin zonă şi, totodată, să fie atenţi şi să nu calce în bălţi. 

Situaţia dezastruoasă în care se află strada Mărgelelor din Capitală a fost prezentată de Ştefan Florescu, preşedintele Fundaţiei „Din Suflet, Pentru Suflet” care a făcut joi o vizită pe teren, de altfel acesta fiind unul din cetăţenii activi ai Sectorului 6 care semnalează autorităţilor responsabile problemele pe care le întâmpină în sector. 

„Chiar dacă reabilitarea infrastructurii rutiere intră în atribuţiile Primăriei Sectorului 6, autoritatea locală nu a întreprins niciun demers în cazul străzii Mărgelelor, aceasta nefiind asfaltată niciodată de la Revoluţie încoace, după cum spun locuitorii din zonă care nu au văzut niciodată în zonă vreun utilaj de asfaltare. Pot să spun că, din câte ştiu eu Sectorul 6, strada Mărgelelor este cea mai urâtă din Bucureşti, fiind un adevărat calvar pentru locuitorii din zonă”, a declarat pentru B365.ro Ştefan Florescu, preşedintele Fundaţiei „Din Suflet, Pentru Suflet” care a adăugat că nici domeniul public nu a beneficiat de vreo amenajare mai bună, astfel încât, deşi sunt mulţi copii în zonă, nu există niciun loc de joacă sau vreun spaţiu de relaxare pentru adulţi.

„Pe lângă problemele sociale pe care le întîmpină, fiind vorba despre familii cu situaţii materiale deosebite, acestea nu se pot bucura nici măcar de un spaţiu în care să trăiască în condiţii civilizate, din cauza lipsei de implicare a Primăriei Sectorului 6, care refuză să îşi facă datoria faţă de cetăţeni”, a completat Florescu. 


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button