Strada Maior Coravu, reabilitată după 20 de ani. Peste 400 de noi locuri de parcare

de:
29 iun. 2019
118 Afișari
Strada Maior Coravu, reabilitată după 20 de ani. Peste 400 de noi locuri de parcare

Cu o lungime totală de 897 m, strada Maior Coravu este una dintre principalele artere pe care se desfășoară accesul rutier și pietonal către Complexul Sportiv Arena Naţională. În ultimii 20 de ani nu au existat intervenții de modernizare și reabilitare a drumului, au existat în schimb diverse lucrări pentru avarii sau modernizări ale rețelelor subterane, astfel încât carosabilul este deteriorat.

Pe lângă refacerea căii de rulare, a trotuarelor (prin amenajarea acestora cu pavele de beton) și crearea a 411 locuri de parcare „în spic”, dintre care 19 pentru persoane cu dizabilități, se va mări spațiul verde cu 1533 mp prin alungirea scuarurilor, se vor remedia deficiențele sistemului de colectare a apelor pluviale, precum și refacerea integrală a semnalizărilor rutiere – verticale și orizontale.

Modernizarea străzii Maior Coravu și a zonei adiacente a început încă de anul trecut, atunci când Primăria Sectorului 2 a refăcut spațiul verde, a reabilitat scuarul, platbandele, zona arcadelor din proximitatea Arenei Naționale, precum și Aleea Belvedere.

Cookies