Strada Latină din București aproape că s-a transformat într-o latrină. „Domnule primar, nu mai vreau excremente pe Strada Latină!”, spune o bucureșteancă

16 ian. 2023
1684 Afișari
Strada Latină din București aproape că s-a transformat într-o latrină. „Domnule primar, nu mai vreau excremente pe Strada Latină!”, spune o bucureșteancă
Strada Latină din București aproape că s-a transformat într-o latrină. ,,Domnule primar, nu mai vreau excremente pe Strada Latină!”, spune o bucureșteancă. Sursa foto: Facebook/ Ruxandra Bogdan

De neimaginat, dar totuși adevărat. Strada Latină din București aproape că s-a transformat într-o latrină. Nu o spunem noi, ci o bucureșteancă. Mesajul a fost postat pe grupul de Facebook „Sector 2- Informații și dezbateri”.

Femeia trage un semnal de alarmă și îl anunță pe primarul Radu Mihaiu că, în mijlocul trotuarului, pe Strada Latină, a găsit excremente umane, în urmă cu o zi. Ea spune că strada a devenit o toaletă publică și că trecătorii își fac nevoie acolo deseori.

Ba chiar mai mult, bucureșteanca spune și că a trimis scrisori și a primit numere de ordine, dar autoritățile nu au luat nicio măsură.

Domnule primar Radu Mihaiu, nu mai vreau excremente pe Strada Latină (Latrina?!). Acest loc este un adevărat și continuu și constant WC public! De neimaginat câți trecători își fac nevoile aici, ziua în amiaza mare! Nr 1 și nr 2 deopotriva! Am trimis scrisori, am primit numere de ordine, de înregistrare și degeaba. De ani de zile, spune aceasta, deja sătulă de nepăsarea administrației.

Strada Latină din București aproape că s-a transformat într-o latrină. ,,Domnule primar, nu mai vreau excremente pe Strada Latină!”, spune o bucureșteancă
Strada Latină din București aproape că s-a transformat într-o latrină. Sursa foto: Facebook/ Ruxandra Bogdan

Strada Latină devine toaletă publică, iar primarul nu ia măsuri

Nu a fost prima dată când femeia și-a exprimat nemulțumirea pe pagina de Facebook. În urmă cu 2 luni a postat, pe același grup, fotografii cu „Râuri de urină de om”. A sperat că, astfel, Primăria Sectorului 2 va lua măsuri și va înființa o toaletă publică, ba chiar a dat și câteva soluții de luat în considerare:

Politia locala sa stea 1 echipaj la panda și sa ardă amenzi la greu.
Sa montați o toaleta publica vis-a-vis, unde e loc de asa ceva.
Sa puneți o ghereta cu paznic.
Soluții sunt. Numai sa vreți.
 Strada-Latina-din-Bucuresti-s-a-transformat-intr-o-latrina.-Domnule-primar-nu-mai-vreau-excremente-pe-Strada-Latina-spune-o-bucuresteanca.jpeg
Râuri de urină de om, ,,peisajul” găsit de o bucureșteancă. Sursa foto: Facebook/ Ruxandra Bogdan
Deși postarea a avut câteva reacții și comentarii, nimeni nu a făcut nimic. Oamenii din grup au recomandat informarea în mod direct a primarului, pe pagina de Facebook a acestuia.
Femeia s-a gândit că daca va posta din nou, poate se va schimba ceva, spunând că de 30 de ani administrația locală nu face nimic.

Excrementele vor schimba denumirea străzii din Latină, în Latrină

Femeia a atribuit chiar și o nouă denumire străzii, a transformat-o din Latină, în Latrină, dat fiind faptul că este folosită drept wc de către trecători. „Va invit la o plimbare. Mirosul este de neuitat!”, le transmite celor care nu o cred pe cuvânt.

Primarul Sectorului 2 ar trebui să ia măsuri în legătură cu acest comportament nepăsător al trecătorilor și să țină cont de părerile și nemulțumirile locuitorilor.

Dat fiind bugetul de investiții de anul acesta, anunțat de Primăria Sectorului 2 pe pagina de Facebook, din procentul de 23% alocat reabilitării și modernizării străzilor, se pot monta și câteva toalete publice în sectorul 2, în special pe Strada Latină, pentru a fi rezolvată această situație.

Cookies