Stradă închisă circulației la Pasajul Doamna Ghica: un nou transport agabaritic ajunge, în weekend, la podul aflat în construcție în București

18 nov. 2022
420 Afișari
Stradă închisă circulației la Pasajul Doamna Ghica: un nou transport agabaritic ajunge, în weekend, la podul aflat în construcție în București

Noi restricții de circulație care vor perturba circulația din zona Doamna Ghica vor fi introduse în weekend, apoi cu intermitențe, luni, 21 noiembrie, și marți, 22 noiembrie.

Restricții au loc în zona Pasajului Doamna Ghica acolo unde vor ajunge două automacarale agabaritice pentru asamplarea tablierului metalic.

Restricțiile de circulație sunt:

  • începând cu 19 noiembrie 2022, ora 4:00, traficul rutier va fi restricționat pe ambele sensuri ale str. Doamna Ghica, între șos. Colentina și bd. Lacul Tei. Pe timpul restricției, riveranii vor avea acces în zonă prin str. Laptari Tei cu ieșire prin bd. Lacul Tei. Restricția se va ridica duminică, 20 noiembrie 2022, ora 24:00, sensul dinspre bd. Lacul Tei către șos. Colentina.
  • Sensul dinspre șos. Colentina spre bd. Lacul Tei al străzii Doamna Ghica se va redeschide circulației auto începând cu 21.11.2022, ora 12:00 urmând a se închide din nou în data de 22.11.2022, în intervalul orar 10:00 – 15:00.
  • Celelalte restricții de circulație de pe șos. Colentina vor rămâne în continuare în vigoare.

Totodată, Primăria Capitalei anunță că, în funcție de operațiunile din șantier, se pot face optimizări ale traficului auto, în special dinspre bd. Lacul Tei spre șos. Colentina.

Reamintim că traficul rutier de pe Șos. Colentina din București, la intersecție cu Str. Doamna Ghica, a fost deviat începând din 11 noiembrie pe sensul către Obor, iar vehiculele vor circula pe linia de tramvai 21, care va fi suspendată.

Lucrările la Pasajul rutier Doamna Ghica sunt estimate să se încheie în primăvara anului viitor.

Îți recomandăm și:

Cookies