Strada din București interzisă total. N-ai voie să intri pe niciun sens, e semn mare la intrare: „S-a pierdut, o declar nulă!”

10 feb. 2023
26187 Afișari
Strada din București interzisă total. N-ai voie să intri pe niciun sens, e semn mare la intrare: „S-a pierdut, o declar nulă!”
Strada din București interzisă total. N-ai voie să intri pe niciun sens, e semn mare la intrare: „S-a pierdut, o declar nulă!”. Imagine simbol: Unsplash

O stradă din București este „interzisă” în ambele sensuri și nu există niciun semn care să ateste „cu excepția riveranilor”.

Este vorba despre Strada Rumeoara, o stradă îngustă din Sectorul 2.

Cum se intră pe stradă, dacă este interzisă din ambele sensuri

Nelămurirea unui bucureștean asta a fost, cum se intră pe stradă, dacă sunt semne de „interzis” în ambele sensuri:

Să ne spună și nouă Primăria Sectorului 2 sau poliția cum intrăm pe această stradă.

Bărbatul a ajuns pe strada Rumeoara, dar a constatat că este interzis din ambele părți. Uimit de cele văzute, a făcut o postare pe Facebook în care a cerut răspunsuri.

Cum poate să intre de pe o stradă ca asta?

Bărbatul a postat pe grupul de Facebook „Info Trafic București și Ilfov”, exprimându-și curiozitatea. Ba chiar a adăugat și două poze ale străzii cu pricina.

Strada Rumeoara Sector 2
Strada Rumeoara Sector 2. Sursa foto: Facebook/ Costin Costache/ „Info Trafic București și Ilfov”

Care au fost reacțiile oamenilor de pe Facebook la postare

Postarea bucureșteanului a strâns sute de aprecieri și zeci de comentarii. Unii i-au răspuns într-un mod hazliu la întrebare, alții vorbesc despre faptul că lipsește semnul „cu excepția riveranilor.”

Câteva dintre comentariile la postare:

  • „S-a pierdut strada! O declar, nulă!”- R. A.
  • „Pe jos!”- A. S. K.
  • „Bănuiesc că este cu excepția riveranilor”- S. S.
  • „Încercați pe sus.. Spider man”- R. A.
  • „Cu bicicleta”- C. P.
  • „Au uitat adiționalul cu „riveranii”…”- T. C.

De ce este interzisă Strada Rumeoara

Bărbatul a primit, totuși, și un răspuns serios la postarea sa. O doamnă i-a explicat motivul pentru care strada are două semne de „interzis” și, totodată, i-a spus de ce semnul „riveranilor” lipsește:

Strada a fost interzisă de mulți ani, cu excepția riveranilor, semn care era vizibil din Onciu. Nu am intrebat Primăria, dar am presupus că motivul era ce vedeam cu toții: stradă îngustă, mașini parcate, oameni care circulau cu viteză și era periculoasă în curba cu Aleea Rumeoara, erau mulți copii în zonă. Recent, habar nu am ce se mai întâmplă pe acolo, dar nu par multe schimbate.

Te-ar putea interesa și:

Cookies