Strada de C’Arte se deschide, sâmbătă, în Capitală

de:
14 sept. 2011
0 Afișari
Strada de C'Arte se deschide, sâmbătă, în Capitală

Timp de 7 zile, începând cu 17 septembrie, ora 17:00 şi până în 24 septembrie, ora 24:00, bucureştenii şi vizitatorii Capitalei sunt invitaţi de Biblioteca Central Universitară „Carol I” să participe la evenimentul cultural în aer liber denumit Strada de C’arte.

Vizitatorii vor regăsi titluri de carte românească şi străină de la cele mai importante edituri şi vor afla care sunt cele mai semnificative lansări de carte ale sezonului. De asemenea, vor putea participa la seminarii de arhitectură, unde vor cunoaşte unele dintre cele mai tinere şi mai apreciate birouri de arhitectură din România. Aula BCUB va găzdui spectacole de teatru, concerte şi filme selectate de Transilvania Film, toate evenimentele fiind cu intrare liberă.

„Lunar Biblioteca Centrală Universitară Carol I atrage 20.000 de tineri în sălile de lectură. Pentru ei, dar şi pentru toţi cei care iubesc arta, am pregătit o manifestare culturală în aer liber fără precedent, susţinută exclusiv de companiile private care au ales să investească resurse şi încredere într-un proiect aflat la prima ediţie”, a declarat Mireille Rădoi, director general al Bibliotecii Central Universitare „Carol I”.

În paralel, organizatorii au pregătit şi o flotă de biciclete, dar şi internet wireless gratuit în tot perimetrul Strada de C’Arte.

Cookies