ARHIVA B365

Strada Cărăruia, rută alternativă la Piaţa Sudului. ORARUL în care va fi permisă circulaţia auto

Propunerea mea privind deschiderea unei rute alternative în zona șantierului de la pasajul subteran Piața Sudului a fost agreată de Comisia Tehnică de Circulație din subordinea Primăriei Generale.

Mai exact, de la 1 septembrie, strada Cărăruia va fi deschisă traficului rutier, cu sens unic din Calea Văcăreşti spre Olteniţei şi va face un triunghi. Practic, va funcţiona ca un bypass în această zonă.

În plus, ca să nu se creeze aglomerație, echipaje ale Poliţiei locale vor fi prezente în zonă pentru fluidizarea traficului.

Ceea ce vreau să știți este că am stabilit ca termen de deschidere a rutei data de 1 septembrie pentru că până atunci vom avea timpul necesar pentru a asfalta şi pregăti trotuarele.

Circulaţia auto va fi permisă numai de luni până vineri între orele 6-22 şi va fi închisă în weekend„, a anunţat Daniel Băluţă pe blogul personal.

Proiectul Pasajul Sudului este finalizat în proporţie de circa 70%, conform raportărilor consultantului de management.

Primarul General Gabriela Firea a solicitat constructorului de la Piaţa Sudului să accelereze ritmul lucrărilor astfel încât proiectul sa fie finalizat cel târziu în decembrie 2016. Termenul asumat însă în mod oficial de către constructor, pentru terminarea proiectului, a fost luna martie 2017.

CITEŞTE ŞI Un nou TERMEN pentru finalizarea Pasajului PIAŢA SUDULUI. Ce spune constructorul


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button