Strada Câmpia Libertății va fi, temporar, cu sens unic. Brigada Rutieră face modificarea pentru a permite efectuarea unor lucrări la rețeaua de termoficare

05 iul. 2023
1060 afișări
Strada Câmpia Libertății va fi, temporar, cu sens unic. Brigada Rutieră face modificarea pentru a permite efectuarea unor lucrări la rețeaua de termoficare
Strada Câmpia Libertății va fi, temporar, cu sens unic. Brigada Rutieră face modificarea pentru a permite efectuarea unor lucrări la rețeaua de termoficare | Sursă foto: Facebook-Primăria Sectorului 1

Brigada Rutieră a informat că, temporare, strada Câmpia Libertății din Sectorul 3 va fi cu sens unic. Decizia a fost luată pentru a permite efectuare unor lucrări în aria respectivă.

Temporar, strada Câmpia Libertății va avea sens unic

Începând cu ziua de joi, 6 iulie 2023, în Sectorul 3 din București urmează să fie instituite restricții de circulație, transmite Infotraficromânia.ro.

Decizia de instituire a restricțiilor temporare a fost luată pentru a permite realizarea unor lucrări de înlocuire și de modernizare a rețele de termoficare.

Mai exact, circulația de pe strada Câmpia Libertății va fi organizată, pe perioada lucrărilor, cu sens unic. Astfel că, sensul de mers pe care șoferii vor putea circula va fi dinspre strada Gheorghe Petrașcu spre Bulevardul Basarabia.

Această măsură are scopul de a asigura condiții optime pentru desfășurarea lucrărilor și pentru a minimiza impactul asupra traficului rutier, transmite Brigada Rutieră.

Șoferii sunt rugați să circule cu prudență și să respecte regulile de circulația ce vor fi instituite în zona respectivă.

Polițiștii din cadrul Brigăzii Rutiere și autoritățile competente fac tot posibilul ca disconfortul creat în perioada următoare să fie minim.

Curând vor fi ridicate restricțiile rutiere de pe A2

Lucrările de la Podul Fetești sunt tot mai aproape de finalizare. Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) a anunțat că au fost începute asfaltările pe partea carosabilă.

Astfel că, în scurt timp, restricțiile de circulație ce au fost instituite pe Autostrada Soarelui, în zona Podului de peste brațul Borcea, vor fi ridicate.

La acest moment, șoferii sunt deviați pe un singur sens de mers. Din acest motiv, în zona unde au loc lucrările se formează cozi de zeci de mașini.

Odată cu finalizarea lucrărilor, va fi reintrodusă și taxa pe care conducătorii auto trebuie să o achite pentru traversarea podului.

Cookies