Strada ca o groapă de gunoi din Giulești. 7 ore au adunat angajați ai PS6 haine, moloz, mobilă, saltele și alte mizerii azvârlite pe Str. Grigore Grandea

03 apr. 2023
410 Afișari
Strada ca o groapă de gunoi din Giulești. 7 ore au adunat angajați ai PS6 haine, moloz, mobilă, saltele și alte mizerii azvârlite pe Str. Grigore Grandea
Strada ca o groapă de gunoi din Giulești. 7 ore au adunat angajați ai PS6 haine, moloz, mobilă, saltele și alte mizerii azvârlite pe Str. Grigore Grandea | Sursă foto: Facebook-Primăria Sectorului 6

O stradă din Sectorul 6 a fost transformată într-o groapă de gunoi în toată regula de cetățenii nepăsători care au aruncat aici gunoaie, mobilă veche și zeci de saci de moloz. Primăria a făcut curat, însă le cere oamenilor să respecte munca depusă și să o păstreze.

Stradă din Sectorul 6, transformată în groapă de gunoi

Este vorba despre Strada Grigore Grandea din Sectorul 6, aflată în cartierul Giulești al Capitalei. PS6 a anunțat că un întreg trotuar al acesteia fusese acaparat complet de gunoaiele aruncate fără rușine de oameni.

Pe lângă deșeurile menajere, pe trotuar se aflau și foarte mulți saci plini cu moloz. Cel responsabil pentru aruncarea acestor saci pe domeniul public a fost identificat de către autoritățile locale.

Cu toate astea, deși a fost amendat în repetate rânduri și are de achitat sancțiuni în valoare totală de 11.000 de lei, bucureșteanul nu a făcut curat în zona respectivă.

Pe lângă sacii lăsați de respectivul bucureștean, în zona erau aruncate și:

  • Gunoaie menajere,
  • Resturi de mobilă,
  • Anvelope,
  • Canistre,
  • Saltele,
  • Haine,
  • Covoare,
  • Pături, etc.

Din cauza deșeurilor aruncate de-a lungul timpului de către cetățeni, zona se umpluse de șobolani.

Te-ar mai putea interesa și: 

Curățenia a durat 7 ore

Deoarece zona devenise un focar de infecție, administrația publică a decis să curețe trotuarul. Astfel că, sâmbătă, 1 aprilie 2023, echipele ale Urban și ale Serviciilor Publice din cadrul PS6 au mers la fața locului și au adunat gunoaiele.

Echipele de salubrizare au intervenit în zona respectivă cu utilaje și patru camioane de gunoi. Întreaga acțiune de curățare a străzii a durat 7 ore.

Astfel, locul respectiv a fost curățat, igienizat și spălat. Acum pietonii se pot deplasa fără probleme. Iată imaginile „înainte și după”, publicate de PS6 pe pagina de Facebook:

Strada din Giulești transformată în groapă de gunoi
Strada din Giulești transformată în groapă de gunoi | Sursă foto: Facebook-Primăria Sectorului 6

Pe lângă curățenie, administrația publică a demolat și o baracă care era ridicată în mod ilegal pe spațiul public. Aceasta era veche și plină de gunoaie, iar în ea nu locuia nimeni.

La acest moment, Primăria Sectorului 6 are în vizor Strada Cupolei, pe care dorește să o scoată de sub gunoaiele aruncate ilegal de către cetățeni.

Cookies