Stimați călători STB, de tramvaie cu zoaie și ploaie pe linia 32 ați auzit? “Pur și simplu, curge jeg de la chedere și burdufuri”

01 feb. 2023
3489 Afișari
Stimați călători STB, de tramvaie cu zoaie și ploaie pe linia 32 ați auzit? “Pur și simplu, curge jeg de la chedere și burdufuri”
Stimați călători STB, de tramvaie cu zoaie și ploaie pe linia 32 ați auzit? “Pur și simplu, curge jeg de la chedere și burdufuri”. Sursa foto: Facebook

Murdăria și infiltrațiile de apă dintr-un tramvai de pe linia 32 din București au ajuns subiect de dezbatere pe rețelele de socializare pentru locuitorii Capitalei. Imaginile publicate pe un grup de reclamații la adresa Societății de Transport București ilustrează curățenia precară și defectele surprinse de călători.

„Cam în așa tramvaie se circulă în 2023”, scrie o locuitoare a Capitalei pe un grup de reclamații la adresa STB unde a postat imagini cu un tramvai care circulă pe linia 32 din Sectorul 5, între Depou Alexandria și Piața Unirii.

Nu este disponibilă nicio descriere pentru fotografie.

În această imagine se poate observa cum ploaia intră pe lângă geamul montat defectuos și cum apa se prelinge apoi cu tot cu negrul de fum de la cheder.

„Curățenia ca curățenia, dar să te plouă în tramvai?”

Pe lângă curățenia precară, care se poate observa în imagini și pe lângă defectele de reparație, o călătoare a atras atenția cu privire la faptul că în tramvai intră apă pe la ferestrele montate necorespunzător.

„Curățenia ca curățenia dar să te plouă în tramvai? Aici nu mai tine nici de firma de curățenie nici de lumea care circulă cu ele ci de vechiturile de tramvaie pe care doar le cârpesc și asta când își aduc aminte. In rest? Deschide umbrela și în tramvai!”, a scris femeia care a postat aceste imagini.

Nu este disponibilă nicio descriere pentru fotografie.

Un alt bucureștean a oferit un alt exemplu de mijloc de transport neîngrijit din flota STB, de această dată un autobuz Mercedes-Benz Citaro, care a circulat în zona Ghencea-Cartier Latin în data de 1 decembrie 2022.

Ar putea fi o imagine cu în aer liber şi text care spune „STB”

CITEȘTE ȘI

VIDEO | Selly, șoferul dandana de București. Vloggerul s-a fâțâit înainte și-napoi într-o intersecție din București până a blocat un tramvai

Fostul primar al Capitalei, Sorin Oprescu, rămâne condamnat la 10 ani și 8 luni de închisoare. Decizia instanței este definitivă

Au fost majorate salariile angajaților din Primăria Capitalei și din instituțiile subordonate. Proiectul a fost aprobat în ședința CGMB

Cookies