Sterilizări gratuite pentru pisicile de rasă comună din Ilfov. Pot fi aduse felinele cu sau fără stăpân

03 aug. 2022
989 Afișari
Sterilizări gratuite pentru pisicile de rasă comună din Ilfov. Pot fi aduse felinele cu sau fără stăpân
Sterilizări gratuite pentru pisicile de rasă comună din Ilfov. Pot fi aduse felinele cu sau fără stăpân

Biroul pentru Protecția Animalelor din cadrul Consiliului Județean Ilfov demarează, pentru prima dată, o campanie de sterilizări gratuite dedicată pisicilor de rasă comună.

Sterilizări gratuite pentru pisicile de rasă comună din Ilfov

Campania este demarată în parteneriat cu Animal Society și cu Four Paws International. Aceasta se va demara pe raza județului Ilfov, mai exact în orașul Popești-Leordeni și va fi complet gratuită.

În cazul pisicilor legislația nu prevede obligativitatea de a steriliza animalul, așa cum est în cazul cățeilor fără pedigree. Această campanie de sterilizare este destinată atât pisicilor ce au stăpân, cât și celor fără proprietar.

Alături de partenerii noștri de la Four Paws și de prietenii de la Consiliul Județean Ilfov, derulăm o campanie de sterilizări gratuite adresată exclusiv pisicilor de rasă comună, cu sau fără stăpân. Pot veni la Popești de oriunde din Ilfov, nu contează unde locuiesc.

S-au primit multe solicitări pentru o astfel de campanie din partea ilfovenilor și ne bucurăm sincer să vedem, alături de autorități, cetățeni responsabili, care au înțeles importanța și impactul sustenabil al sterilizării animalelor de companie, a transmis Anca Tomescu, președinte Animal Society.

Campania are loc în perioada 17-25 august

Sterilizarea animalelor de companie este una dintre metodele cele mai eficiente de prevenire a abandonului. Sute de pisici sunt lăsate pe margine drumului de oameni ce nu și-le doresc sau care nu le pot ține.

Astfel că, prin intermediul acestei campanii se dorește rezolvare problemei pisicilor lăsate pe străzi.

Ne bucurăm enorm că avem posibilitatea, datorită echipei Animal Society, să realizăm o campanie de sterilizări gratuite doar pentru pisici. Îi încurajez pe oameni să sune, să aleagă să se implice cu adevărat, declara președintele Consiliului județean Ilfov, Thuma Hubert.

Persoanele ce doresc să facă o programare pentru a steriliza pisica pot face o programare la numărul de telefon: 0751.235.009.

Campania se va desfășura în perioada 17 – 25 august, iar sterilizările vor fi efectuate în cadrul Clinicii Animal Society aflată în Popești-Leordeni.

Cookies